Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Meníčko-to je snad nejhorší slovo, co se v současnosti používá. Fuj.

0 0
možnosti
Foto

Na večeři v restauraci se těším. A jelikož tam chodíme jen (chodili jsme) 1x do měsíce, tak se i víc rozšoupneme. Takže meníčka mě tolik netrápí.:-)

0 0
možnosti

P55e23t52r 58B32u88r85i12a39n

17. 5. 2021 21:59

Máte pravdu, taky si to myslím a bude to tak.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že by to peklo pro obchodníky nadobro skončilo. Ale kdyby ano, a já jim to moc přeji, tak se život, který udělal malou odbočku, zase napojí na staré koleje. Vždycky bude lákavé nechat se obsloužit člověkem, neplatit zbytečně za dopravu, setkávat se. Nebaví mne platit 99 korun za dopravu kabelu k nabíječce za 57 korun, nechci platit 49 kaček za dovoz už tak drahého jídla a nebaví mne to jídlo jíst sám a z krabice. Včera při ranní procházce se psem jsem nalezl tři lidi, co tak toužili po starém životě, že nedošli až domů.

Vzhledem k tomu, že na olomouckém náměstí začali prodávat trička, tak ta prodejna asi nevyšla, že?

1 0
možnosti

P86e83t74r 57B69u97r80i17a23n

17. 5. 2021 22:00

tři lidi, co tak toužili po starém životě, že nedošli až domů.

;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Ale Vlku, copak to naše přejídání nestálo tolik životů? Každý obézní si měl už dávno napsat poslední vůli a vybrat pěkné parte.

A malý zlepšováček: kdyby se nádohou zase někdo zcvokl a zavřel ti krám, přičemž květinářství nikoliv. prodávej květiny v krásných porcelánových (majolikových) vázách s umělým zavlažováním. R^

1 0
možnosti

v sobotu otevřel majitel takovej kiosek se zahrádkou .. včera odpolednu jdu kolem, že si tak jedno dvě točený šoupnu a přede mnou pivo došlo .. majitel říkal, že to je blázinec ..za sobotu lidi vychlastali, co normálně za tři dny .. takže v neděli doprodal a v pondělí ráno novej závoz...

0 0
možnosti

Přes léto se to vyvrbí a myslím, že k lepšímu.

1 0
možnosti

D12a53v84i29d 25V56l53k

17. 5. 2021 14:21

Martine těma pivama na zahrádce to nezachráníme.

0 0
možnosti
Foto

J71a26n 15Š84i12k

17. 5. 2021 14:16

Davide, to spojení tak divně zní ...staré-dobré... :-) . Ceny meníček půjdou nahoru, tak jako ceny všeho. Třeba věci v kterých jsou elektronické čipy, zelenina a ovoce, atd.. Co slevní budou testy a vakcíny, ale až je nikdo nebude potřebovat :-) Kdo bude v budoucnu poskytovat výrobky a služby jako ve starých dobrých časech, ten si moc nevydělá. To je jediná jistota, která platí v každé době. Navíc, co bude, stejně nikdo z nás neví, jen spekulujeme. Hezký den

7 0
možnosti

R^

Vnímám Vaši obavu, ale nejsem takový pesimista!

Rádi se vrátíme do hospůdky, kde bylo a bude milé poklábosení s kamarády, rádi si dopřejeme vynikající krmi a pivo ve vybraných hospodách a rádi obnovíme nákup u laskavějších prodavačů a od kvalitnějších výrobců!

Češi přestávají být prasata, která žerou odpadky, jak to vnímali výrobci západní Evropy!

Babišova vláda zcela zbytečně téměř zlikvidovala drobné prodejce a podnikatele, ale to se pomalu obnoví!

:-)

4 0
možnosti

Božínku, konečně se zase pomalu aspoň něco zase obnoví.....

Tak to nám zase začnou naši šmelináři navážet druhořadé potraviny, když ty Babišovi dobroty, jsou přeci prvotřídní, jen nesnášejí druhořadou konkurenci.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS