Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Piráti permanentně útočí na osobní integritu, což je nepřípustné

0 0
možnosti

Dost povedene, ale mate tam jednu opravdu podstatnou chybu. Osloveni "lide" by mohlo rozcilit jak bojovou hlikopteru, tak bezpolabniho ci vicepohlavniho mimozenstana atd. Spravne osloveni v tomto pripade je entita/entity.

Me, jako cloveka to osloveni nerazi ;-)

0 0
možnosti

i o to bych měl obavy, protože tomu tak může být jen do času ono pomocí digitálních technologií recyklujeme i to LIDSTVÍ naší osobnost, sociálnost, psychiku emoce....NOVÉ ZÁVISLOSTI na technologiích a sociální vyloučení

0 0
možnosti

S tím uváděním nebo neuváděním pohlaví je to stejně zajímavé. Na policii to zatím při osobních prohlídkách funguje tak, že muže prohlížejí muži, ženu ženy. Už se těším jak se to bude řešit citlivě genderově.

0 0
možnosti

Policie bude muset prijimat lidi. protoze ty podezrele co maji jak prsa tak "pindika" snad se to tak smi napsat bude muset prohlizet policajt a policajtka. Jen nevim kdo a jak jim rozdeli to misto prohlidky.

1 0
možnosti

Pohlaví v OP mě fakticky netlačí. To má být nějaká vysoká karta na Piráty?

Lidé řeší existenční problémy, bydlení, děti, daně, exekuce a vy s plašíte s jedním slovem. Povrchní politiky je nutné nevolit, první měsíc ve funkci budou řešit vybavení kanceláře a barevné sladění a zbytek bude jen natřásání peří.

1 0
možnosti

Povrchní politici jsou právě ti tvoji "Piráti" (ve skutečnosti melouni). Ti na těhdle tématech sbírají hlasy.

0 0
možnosti

Rv

Být Vámi, bych si tak nejapně neutahoval z Pirátů. Budete je potřebovat!

:-)

0 0
možnosti

J48a98k82u14b 46Š46o11l61c

17. 5. 2021 10:18

Proč tam takovou kolonku mít? Má to nějaký význam? Stejně jako mě ve sčítání lidu vadily kolonky národnost a náboženství. Proč to mám uvádět? Co je komu do toho?

2 4
možnosti

Protože - ač to může skupina LGBTQI+ šílenců popírat, pohlaví je asi tak ten nejvýraznější identifikační znak člověka. A můžeš přešívat ostošest.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, je to málo progresivní. Osobní průkaz obsahuje zbytečně moc údajů. Tak např. je zcela zbytečné křestní jméno, vlastně i příjmení - komu je co do toho, jak se jmenuju? Zbytečná je i adresa, stačil by úplně stát pobytu. A jakékoliv další osobní údaje jsou přežitkem.

Stačí vlastně čipová karta k ověření otisku prstu a pak databáze údajů.

Tomu bych říkal progresivita od pirátů.

2 1
možnosti

Ale jděte. Pohlaví se už teď v občance uvádět nemusí (stejně jako titul, nebo rodinný stav). Stalo se Vám už někdy že by po Vás policista kvůli ztotožnění chtěl vidět pohlaví, aby se ujistil, že jste to skutečně vy? Jméno a příjmení, stejně jako datum narození, je podstatné pro lustraci osoby; například pokud půdu na červenou a strážník mi udělí blokovou pokutu, zároveň zjišťuje, jestli nejsem hledaná pro nějaký trestný čin.

Nerozumím tomu obrovskému odporu. Tím, že tato kolonka v OP nebude se fakt nic nezmění. Zaměstnání se do dokladů nepíše už spoustu let a nemyslím, že by to způsobilo problém s identifikací osob.

1 1
možnosti

J56i34ř47í 37F78o87g30e94l

17. 5. 2021 8:28

A nejúsměvnější na tom všem je, že zdroj těch nesmyslů je v Bruselu.

Co vy s tím?

8 1
možnosti

Dobre jste si to vymyslel, ale opravdu nevim ktery jiny stat nez CR ma na obcance pohlavi. Zase jste vymyslel banany a okurky.;-D

1 2
možnosti

No, nevadilo by mi, kdyby to v úrovni ironie a nadsázky zůstalo. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.