Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... voni ty revoluce a demonstrace, spojený s občanskou neposlušností, mají tak nějak v krvi!,- progresivně-naivní politikou, v kotrmelcích alibismu, váhavosti a přemírou korektnosti, svoji vlastní zemi přivedli na pokraj občanský války?- ONI SAMI!,- ..... stačí jiskérka,- alááá "Charlie Hebdo" event. "promenáda v Nice" a celá Evropa bude čumět jak tele na nový vrata! V Calais to začalo (zatčení rebelujícího generála v.v., který se veřejně postavil za místní a domácí) a jak vidno, slibně to pokračuje,- tak si to milé ELITY užijte na plný pecky !R^

2 0
možnosti
JR

J68a66n 16R23á92ž

17. 5. 2021 13:51

Roste u mne přesvědčení, že bez násilí už nejde naši civilizaci ubránit. Ale na druhé straně je stále víc a víc zřejmé, že k obraně civilizace, která zavrhla sama vše, na čem vybudovala svou globální úspěšnost, nebude mít už nikdo chuť. Rezignovali jsme na vše ve jménu utopií, kterými nás zahrnují progresivní liberálové.

Dobře je to vidět na Spojených státech. Základy Americké úspěšnosti byly postaveny na tvrdé práci, individuální svobodě, hrdosti na svou historii, odvaze za svoji zemi bojovat i ctěním Ústavy. Progresivisté to vše relativizují a nevidím mnoho těch, kdo by chtěli ničení Americké společnosti zabránit i třeba zbraní v ruce.

5 0
možnosti
MP

Kde je tvoje skalni fanynka Marie Sipkova, Josefe, neni nemocna? Jinak k clanku: Vedle ceckovych francouzskych filmu existuji i skvele ceske snimky na podobne tema, vybavuje se mi napriklad svezi dilko od tveho dvorniho rezisera Muslíme si pomáhat, ktere bylo kupodivu nominovano na Oscara i bez tve ucasti. Matej Stropnicky uz asi neni takovy Matej a zrejme zastropoval sve progresivisticke choutky, coz je chvalyhodne. Stav se nekdy na Respektu, Josefe, bude tam brzy psat i Petr Burian, coz je ackovy autor s hvezdickou, jak vis. Zatim cau.

0 0
možnosti
JP

Nevím, kde je Marie, Šárka Medková tu nedávno napsala, že bojuje s nějakou chorobou. Na Respekt kouknu.

0 0
možnosti
PB

P36e89t34r 39B68u49r11i41a82n

17. 5. 2021 11:29

Karma, dobře napsané.

A jestli mladý Stropnický fakt udělal takový veletoč, tak to jen svědčí o plytkosti a nestálosti mu podobných aktivistů. A taky předpokládám, že se těm, kterým ještě před pěti lety nadával do bezvědomí ohledně migrace, neomluvil.

6 0
možnosti
EK

Vezměte to podle Marxe. Prostě podíl práce (fyzické)na polidštění Matěje Stropnického. ;-D

3 0
možnosti
JK

Přepsal jste článek z předvolební hlásné trouby politické divize firmy Agrofert zvané iDnes, z režiséra vyvražďovaček udělal proroka a upozornil na naše vlivné velikány, jako je např. Matěj Stropnický.

0 1
možnosti
MS

Máte tam nepřesnost ohledně filmu. To odpálení policejní stanice RPG raketou bylo v reakci na zastřelení černocha do zad rozčileným policistou, který reagoval právě na v TV uniklé záběry z vykonstruované střílečky na policejní auto elegantně dovezené do No Go zóny. V té době ještě nikdo nevěděl o akci DISS. Damien s Letem teprve kradli hardisk z jejich kanceláře.

Jinak ta parafráze filmu na současnou situaci sedí. Zjevně je Luc Besson buď věštec, nebo je placený ilumináty, aby svými filmy varoval, co se stane za pár desítek let. Třeba opravdu nad námi poletí vesmírná basa plná muklů, která jednou spadne na Zem.

1 0
možnosti
JP

Přeci jen jsem nechtěl převyprávět úplně celý obsah filmu, ale každému spravedlivému vypálení policejní stanice předchází nějaké “zakleknutí”, to je uměleckým tvůrcům jasné.

0 0
možnosti
PP

Film jsem viděl a s hodnocením a i celkově s vaším článkem naprosto souhlasím. Tleskám a hlasitě volám VÝBORNĚ a sebekriticky musím přiznat, že sám bych to tak dobře napsat nedokázal. Karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik