Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Radko, zmínila jsi Sokolov, zemřeli mi tam tři dobří kamarádi mého věku v nemocnici hlavně z důvodu, že se musela dát přednost mladším. To uznal v tv i jeden primář z této nemocnice. Byla to doba, kdy jim z pěti pacientů tři zamřeli, protože jim scházely sestry, které by uměly obsluhovat přístroje. Jinak nemám právo se tady v diskuzi projevovat, nejsem na to dost kvalifikovaný. Tebe ale mám nadále rád, ať máš názor jakýkoliv. Jen hluchoněmí si mohou rozumět stoprocentně... Opožděně ti přeji spokojený život!

1 0
možnosti
DV

D68a46v92i37d 38V20l60k

18. 5. 2021 16:33

Ahoj kamarádko Radko. Přiznám se, že nevím úplně oč jde a ani nevím, co Ti tady leckteří vyčítají a připomínají za osobní trable a už vůbec nevím, proč to sem tahají. Kdybych byl blíž, vzal bych Tě na zahrádku na kafe a trochu řečí a koupil ti nějaký dobrý dort, ale takhle jen na dálku. Drž se Radko a vykašli se tady na to hádání, nikam to stejně nevede a nikomu z toho dobře na duši nebude.:-)

0 1
možnosti
Foto

Nevede:)) Ahoj, Davide...Nech to plavat. A díky za vizi. Někdy příště. Složité.:)

0 1
možnosti
Foto

Nenávist nezná mezí. Velice přiléhavý název tomuto nynějšímu textu. Tomu předchozímu jsem ještě rozuměl, ale tady už nenávist zatemnila rozum a ta je mi cizí, tedy ji ani nechci chápat. Stejně jako pro Cilicha, tak i pro vás by bylo dobré si připomenout jedno rčení o mlčení.

2 0
možnosti
Foto

Václave zdravím. Podívejte...srandu mám, víte? Nikoliv nenávist. Jak může někdo ublížit svému kolegovi, Spolublogerovi;-D Taková strašná věc!!:))Jak víte, miluji tyhle patetické výkřiky. Kolem někoho, zvláště toho, kdo stojí za starou belu. Vy mne echtovně nemáte rád. Semtam mne přibíháte školit, budiž, proč ne. Ale jestli vás můžu o něco poprosit, neřaďte ses prominutímk zdejším čudlám, co používají slovo Nenávist v placatém bábovičkovém virtuálním prostoru jen proto, že jim vyjevíte, že jsou charakter na baterky a hloupí, až to praští. Fajn den přeji:)

0 0
možnosti
AM

8-o. Vždyť pan Cilich je největší hrdina proticovidového odboje !! Navíc s neomylnou intuicí na ministry zdravotnictví, který se roušce dusí, tak přece musí mít pravdu.

3 0
možnosti
DT

Nezvládla jsem to přečíst, tradičně to nedává hlavu a patu. Asi mám málo promile.

Ale zaujal mě nadpis.

Já mám s panem Cilichem jen nejlepší zkušenosti. Čím ono to asi bude...

6 0
možnosti
OU
Foto

Paní Radko, věřte mi, že pomoc minimálně psychologa potřebujete. A vím o čem mluvím, neb s psychicky nemocnými pracují. V září mi umřel velmi blízký člověk. Proto jsem šel dobrovolně pomáhat. Teď na jaře nebylo dne, aby nám někdo neumřel. Doktor změřil trápícímu se člověku saturaci a už člověk věděl, že je otázka jen pár hodin, než odejde. Za pár týdnů to bude rok, co mi umřelo dítě. Ne na kovid, ale umřel někdo, komu bych klidně věnoval svůj život. Ale nešlo to. "Milá" paní, pro mne jste sebestředný a zlý člověk, který si vybíjí svoji nevyrovnanost zde a to ještě tím nejhorším způsobem. Vy víte o životě velké kulové. Vy umíte kolem sebe jen kopat jako malá rozmazlená holka, které sebrali panenku. Jste pro mě chudák, a jestli si sama nepriznáte, že máte velký problém, půjde to s Vámi z kopce. Řekl bych Vám to všechno do očí, ale není to možné. Bránit se však budu pokaždé, když mě někdo napadne.

13 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

Naše Radka z Arku bojuje do posledních sil.:-)

3 1
možnosti
Foto

I30v70o 63C21i28l91i82c58h

16. 5. 2021 18:54

Prý ji zase zablokovali, světici, ale jak jsem projel všechny diskuze pod těmito třemi články, tak tam podle mne od ní nic nezmizelo. Takže asi prudila i jinde...

1 0
možnosti
Foto

Příště zkus voodoo panenku. Stáhni si fotku p.Cilicha a propíchej ji špendlíky. To bude lepší terapie.

4 3
možnosti
Foto

I25v95o 10C14i77l43i64c16h

16. 5. 2021 18:19

Klidně jí pošlu i nějaké mé odstřižené šediny, pokud mi dá adresu.

0 1
možnosti
Foto

Nechtěla jsem na Vás, Radko, moc reagovat. Protože chápu, že se cítíte pod psa.

Je mi moc líto, co se Vám přihodilo. A plně chápu (i ze své vlastní zkušenosti) Vaši bolest. Každý se s tím snažíme nějak vyrovnat, každý trochu nebo zcela jinak.

Vaše výpady sice nejsou mým šálkem kávy ani čaje, ale pokud Vám to opravdu pomůže, tak držím palce. Já už to nějak skousnu.

1 1
možnosti
Foto

I16v46o 15C18i31l13i98c44h

16. 5. 2021 18:02

Mám to stejně, taky to unesu a pokud by jí to pomohlo, tak budu rád. Ale už moc nevěřím, že to pomáhá, spíš se to ještě za ten cca půlrok prohlubuje ;-(

1 1
možnosti
Foto

Tak to jo.. Vy máte evidentně dost. Máte velký neřešený problém a já nebudu ten, kdo by jej zbytečně rozdmýchával. Příspěvky v diskusích Vám mažou proto, protože jste útočná a zlá. S Vámi na vařte bych určitě nestál. Jednak by Vám nikdo zbraň nesvěřil (i kdyby měla zalitou hlaveň) a protože by si u Vás nikdo nebyl jistý jestli nedržíte Vartu s odjištěným granátem v kapse. Já si o Vás obrázek udělal, Vy o mě evidentně také a ostatní ať posoudí sami.

6 2
možnosti
Foto

I37v76o 90C74i16l92i71c62h

16. 5. 2021 17:28

Mrzí mne, že jste do toho byl kvůli mně takto nechutně zatáhnut :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 481
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 828x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik