Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74a75n 12R88á87ž

16. 5. 2021 13:08

Skandalista Kroupa vymyslí konspirační teorii, jejímž autorem je on sám a naši politici nemají hned nic jiného na práci, než o ní jednat za zavřenými dveřmi. Řešení pokoronavirové krize musí jít tak stranou, ekonomická zkáza střední vrstvy občanů je nezajímá, rozklad vzdělávacího systému, je druhotné téma. Nejdůležitějším tématem našich politiků jsou důvody Hamáčkovy cesty do Ruska.

Ach jo!

3 5
možnosti

Řešit Hamáčka je opravdu poněkud chucpe.

S tím naprosto souhlasím.

:-/

0 0
možnosti
Foto

Celou dobu čtení jsem se snažil udržet aspoň náznak chápání textu a motivů autora, což úplně zkrachovalo při sledování "očitého" svědectví. Stejně tak nikdo nemusel tahat tuny výbušnin. Vždyť snad i desetileté dítě chápe, že k vyvolání velkého výbuchu v muničním skladu musí stačit iniciační výbušnina o váze v řádu kilogramů.

Milý autore, moc se omlouvám, že vaše snaha nebyla mnou pochopena a akceptována.Rv

4 3
možnosti

Pane Macháčku . Nezklamal jste mne !Asi jste odborník na destrukci výbušnin. Těžko Vám mohu konkurovat. Jsako malé dítě jsem si hrál s výbušninami,které zbyly po válce. TNT jen čoudilo a nešlo nijak udělat výbuch. Ani dostaek střelného prachu,který jsme získávali z protiletadlových nábojů nám nikdy nevybouchl.A článek nebyl o výbuchu ale o přístupu k problematice. Proto je důležité svědectví lidí odtamtud !!!

3 2
možnosti
Foto

Bože můj to je sranda s lidmi co stále dokola obhajují tuhle vládu a Zemana a přitom o té věci ví jenom to, co jim podstrčí media. Kdyby se o věc zajímali hlouběji, tak zjistí, že soud konstaoval, že ve skladu žádné nášlapné miny se nenacházely, jak se snažil dokázat policejní matlal Šlachta. Ke krádeží zbraní došlo až po po dvou výbuších skladů, kdy zbraně byly rozmetány po okolí. Několi lidí bylo stíháno a část ukradené munice byla vrácena. Také by zjistili, že vojenská munice nemůže sama od sebe vybuchnout aniž, když se prostřelí. Jak napovídá její názvev je to munice určená pro válku a tedy musí sníst velmi nešetrné zacházení a sama od sebe nemůže vybuchnout. Vyšetřování prokázalo, že sklady byly střeženy v souladu s předpisy, a rovněž tak munice byla střežena v souladu s předpisy, které jsou u nás nepřísnější. V době internetů a počítačů není těžké zjistit, kdy k nám jednotka Guru přiletěla a odkud. Není těžké zjistit, kde se ubytovala. Protože předložili kopie pasů je známa jejich podoba. Je prokázáno, že byli ve skladu Vrbětice. Prokázalo se že pasy jsou falečné, ale podařilo se v součinnosti ze zahraničím podoby na fotografií rozklíčovat a zjistit jejich jména a hodnosti. Zjistit, že dva se později podíleli na ostravu Skýpala ve V. Británii. Guru zde nebyla jen tak na výletě po krásách naší země. Je to jednotka, podlehající generální štábu ruské armády s právem zabíjet. A na závěr od roku 199O je naše vláda upozorňována na skutečnost, že na Ruském velvyslanectví se nacházeíá osoby s diplomatickým krytím, kteří jsou ve skutečnosti špioni a jsou mezi nimi i špioni, kteří byli z jiných zemí vyhoštěni pro špionáž.

4 1
možnosti

Je prokázáno, že agenti GRU byli ve skladě Vrbětice? Předem děkuji za odkaz.

2 0
možnosti

Uvidíme, co bude. Noví vládci dostanou šanci se historicky znemožnit, nebo uspět. Vrbětice čím dál více vypadají jako zpackaná akce BIS. Žaloba IMEX nejnenže ukazuje na to, že vyšetřovacích verzí je více, ale vyvolává i otázky, které zmiňujete. Jak se může vypařit tisíce raketometů? Proč se u nás skladují těla zakázaných nášlapných min bez výbiušniny? Jak je obtížné je doplnit výbušninou a roznětkou?

5 2
možnosti
Foto

Pane Blažku, šíříte tu dezinformací, která byla i soudy vyvrácena. Tu vnesla do našich medií mluvčí ruké diplomacie Zacharovová která uvedla, ktrátce po zveřejnění, že za výbuchem stojí Rusko, že Česko musí světovému společenství objasnit, jaké zbraně byly uloženy v muničním skladu ve Vrběticích. „Jak zjistila německá média, (...) byly tam také protipěchotní miny,“ je zakázané takové miny přechovávat Sputnik a Aronet se toho chytil i naše některá media a pan Blažek to převzal.

2 1
možnosti

A tohle bylo co? Nezvládnutelné nutkání ulevit si? :-(

5 2
možnosti
Foto

začíná to připomínat pana Janušku;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........