Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba respektovat výsledky voleb a vůli voličů, asi chtěli mít takovéto lidi v čele když si je zvolili.

2 0
možnosti
DR

A co by podle Vás měl Zeman dělat? Jmenovat nového premiéra tři měsíce před volbami? ;-D

3 0
možnosti
PB

P79e61t77r 75B29u11r62i75a73n

17. 5. 2021 22:10

Tak jednak by mohl rezignovat. To by většina národa uvítala, že.

2 1
možnosti
LJ

L48u72d64ě77k 75J46a91š71a

17. 5. 2021 13:26

Přesný rozbor za karmu. Když to člověk takto shrnuté čte, tak to hodně mrazí.

2 3
možnosti
JV

J54a14n 10V63ě65r65n19ý

17. 5. 2021 11:00

Očbas od někoho zaslechnu jak bylo za socialismu hrozné nesmět kritizovat vládu.

Zajímalo by mě k čemu to občané naší demokratické republiky za těch 30 let využili. Kritiky už jsem viděl i rozdal že by to vydalo ne několik tlustých knih, ale výsledky jsem zatím neviděl žádné.

1 0
možnosti
JB

J84i16ř39í 35B94o84č87e41k

17. 5. 2021 17:59

Rozdíl je v tom, že dneska vám neprisijou pár let za pobuřování nebo urážku hlavy státu

2 1
možnosti
JSS

pokr. O ministru a místopředsedovi vlády Hamáčkovi - ČSSD raději pomlčet, protože fabuluje, jedná svévolně o záležitostech bezpečnosti země a zatlouká jako nezbeda a drží se jen ze svého osobního prospěchu. Pan Toman je zapleten též do střetu zájmů a v zájmu podnikání pana Babiše.

Avizovaná a tvrdě hájená svévolná doktrína pana prezidenta i v případě vyslovené nedůvěry k dalšímu pověření vaší vlády pak dává potvrzení přezíravosti ke změnám a absenci dobrých úmyslů k prosperitě země. Koronavirus působil škody a ztrátu tisíců životů i následků. Ale jak vaše vláda zadlužila zemi v řádu několika bilionů Kč, to je též nepřijatelná vizitka v setrvání.

Pokud byste jednali v zájmu země i nakonec udržení jakési důvěry, pak odstupte a nevydržujte chaotické jednání a narůstání dalších morálních a ekonomických škod.

0 2
možnosti
JSS

Šéfe - to co přinášíme je jen drobet z jejich korumpčnosti, prolhanosti.

Něco ode mne, co mají na stole:

Pan Babiš si vybírá podobné a rovné jemu samotnému. Jde o přezíravost, vypočítavost, ignoranci a zametání v jakémkoli projevu nesouhlasu nebo žádosti o vysvětlení.

Ministři kličkují, vymlouvají se a vyhýbají zodpovědnosti. Paní Schillerová - pravá ručka a advokátka premiéra doslova likviduje živnostníky, malé firmy jak z násilného zavedení EET, tak nepříznivých kalkulací pro ně. Na velké firmy si nedovolí a hraje nebezpečné podporovací hry a odstranění důležitých oponentů z jejího úřadu, finanční správy.

Pan Havlíček už dnes neví jak odpovídat a zaplétá se - navíc dvouministrování tak důležitých rezortů je přece nemožné.

Paní Dostálová v kauze střetu zájmů premiéra zatlouká a odsunuje jasné rozhodnutí jiných orgánů do ztracena, a podobně. Pan Brabec sekunduje premiérovi, zapsal se naprosto negativně v havárii Bečvy.

Paní Benešová - dosazená i z minulé rozpačité kariéry proto, aby kryla záda premiéra, je v současnosti obviňována v nátlaku na vyvolávání žaloby na pana Pavla Zemana.

Pan Plaga má taky svoje nedostatky hlavně v nepřiměřené délce vyloučení ze školního vyučování na všech typů škol.

No a frekventovaný ministr zdravotnictví měněný jako košile a nyní jasně dosazený podobný praktikám premiéra pan Ehrenberger lže v nepřiznání nemovitostí a zapleten do kšeftů spojených s odbornými pracemi na Vinohradech. Ministr zbraní pan Metnar je nastrčený a vysává naprosto neodůvodně rozpočty s dalšími miliardovými zakázkami na výzbroj.

5 2
možnosti
Foto

Nevím, proč se mi stále vybavuje Ztráta třídní knihy.

Kohut, Kozák, Kohut, Kozák, jen támhle vzadu, vzácná výjimka, dva Kohutové vedle sebe.:-)

8 1
možnosti
RK

Tam vzadu je výjimka. Tam sedí Nikl ;-)

4 0
možnosti

Před ANO tady bylo křišťálově čisťounko ani jedna vláda nepadla a nikdy nebyli předčasné volby.Bankovní,kampeličkové zákony jsme měli vždy ty nejlepší v Evropě.Zákon o cestovkách byl taky včas a nikdo o peníze nepřišel. Zákon o ochraně investic geniální hned v roce 1990 a za tv nova stát nikdy nic investorům nezaplatil a ten kšeft z krví moc podařená taškařice. Dvě prezidentské amnestie obzvlášť ta druhá byly opravdu výživné. Velká privatizace a kuponová na to se sem jezdil dívat celý svět jak nám to pěkně jde.)))) Majetek SSM neexistoval protože po roce 1990 stát z něj nedostal ani korunu. Silnice a dálnice byly pro každou vládu "prioritou" a nikdy to nebyli spíš zkušební polygony pro traktory a tanky. Malujete si minulost na růžovo ale pamatujte už bylo i mnohem mnohem hůř. A až budete časem po příštích volbách potkávat čím dál tím víc nových obyvatel kteří neuznávají naše hodnoty tak bude pozdě si vzpomínat na to že předseda vlády se nikdy netajil k obdivu k muslimům a Francii a Německo vidí jako příští země muslimské a to jako naprosto v pohodě, odvolávat dnes co jsem řekl včera znamená že vždy platí to první znění bez výjimky. Nemám rád EU ale vím že bez ní se budou otevírat staré spory viz Francie a Británie už jsou zase v sobě a my nikdy moc spolehlivých a silných spojenců neměli.. Nemám rád ani NATO ale bez něj a základen USA v Evropě by nám tak dobře nebylo. [>-],EU?

4 3
možnosti
PB

Můžete se ironiemi třeba ztrhat, ale takovej Kolondajk a zlatonosnej western, jako za Babiše, to si nedovolily žádné strany před tím.

9 4
možnosti
RK

R46a76d59e98k 13K67o48h29u35t

16. 5. 2021 23:38

Radek John za Hamacka. To byl odbornik na svem miste.

1 0
možnosti
JK

J54a71n 86K27o89z54á60k

16. 5. 2021 22:57

Nic proti vašemu blogu nemám, ale nějak nemohu dohledat vaše shrnutí o zájmech předešlých ministrů. Jako Flaška spravedlivý jste určitě napsal i o zájmech předešlých ministrů. Myslím, že i to by bylo pěkné počteníčko.

8 3
možnosti
PB

Je tomu skutečně tak. Když chce někdo psát blog například o nějakém autě, musí v něm vyjmenovat a posoudit všechna auta, co byla kdy kde vyrobena. Když chce kritizovat nějaké nařízení nebo zákon, musí vypsat všechna platná nařízení a zákony a posoudit je. A je to logické. Od čeho si potom živíme psychiatry, že?

8 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.