Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Stavět ženy do pozice pouhé ozdoby progresivcum nevadí, ale co kdyby se v reklamě pro ženy objevil svalnatý černoch v podřízené nebo neuctivé pozici? To by bylo křiku o rasismu, přitom drtivé většině populace by se reklama líbila. Proč je v pořádku ustupovat řvounum antirasistickym, ale stavět se řvounům feministickým? :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste vůbec nepochopila (nebo pochopit nechtěla) podstatu věci, ani nic jiného. Jednak to nemá nic společného s progresivismem, jednak rasa není gender (asi víte že i černoši jsou muži i ženy) a hlavně jde o podstatu toho, z jakých pohnutek je někdo použit. Pokud by smyslem prezentace nahé ženy byla snaha ji potupit, bylo by to úplně špatně, ale ono to tak není. Smyslem je potěšit muže z čehož ona žena navíc profituje.

Ze stejného důvodu je možné použít muže, přičemž mi přijde, že je úplně jedno, jaké je rasy.

0 0
možnosti
PP

Souhlasím. A není to nic nového. Pamatujete film s Hugo Haasem "Mravnost nade vše" z roku 1937?

1 0
možnosti
VV

Kam prosim zmizel prispevek, ktery jsem napsal pred 2 hodinami?

Psal jsem tam o filmu Reka caruje a o "milisekundovem" zjeveni se Ireny Kacirkove v evine rouse v jinem ale uz povalecnem filmu.

Snad to takto nezmizi.

0 0
možnosti
VV

Pisete ze neznate zadnou zenu ktere by to vadilo. Dnes uz asi ne, ale v duhe polovine padesatych let byl "kolega" pozvan pred zavodni vybor ROH protoze si sousky z jakesi brigydy stezovaly ze ma ve skrince na naradi vylepene nahotinky.

Po vysvetleni ze je to z casopisu zena a moda, bylo po shlednuti dolicneho predmetu vyborem shledano ze reportaz z modni prehlidky neni zavadna.

0 0
možnosti
Foto

:-)R^Představte si, že jsem jsem si vzpomněl, jak jsem v roce 1989 jako novopečený mistr rafinerie v cukrovaru řešil úplně to samé. Chlapi měli dílny náležitě vylepené a při jakési kontrole čehosi byly kontrolující soudružky vysloveně zhnusené. :-)

0 0
možnosti
ND

Je směšná ta falešná morálka ohledně polonahých žen v reklamě, když samy ženy chodí po městě v létě polonahé a na plovárně skoro nahé :-)

2 0
možnosti
VV

A to jste jiste pani Dubcova jeste nebyla v Englischer Garten. tam clezi i chodi a dokonce i sedi v Biergarten nejen zeny, ale i muzi uplne nazi.

0 0
možnosti
Foto

Ten konec velmi pobavil..;-DR^

0 0
možnosti