Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč, pane Vracovský???

7 0
možnosti
JS

Nějak nechápu proč máte zapotřebí toto psát . Když Vám někdo nesedí, tak ho nečtěte. Tímto mu akorát přihráváte čtenost. Já jsem si přečetl jeho asi dva příspěvky no a od té doby již nic nečtu. Zároveň ale uznávám jeho právo na psaní příspěvků.

2 1
možnosti
Foto

I54v74o 94C50i36l72i49c38h

16. 5. 2021 12:08

Plně s Vámi souhlasím a dělám to stejně.

2 1
možnosti

Přišel jste si (solidárně s R.K.) pro svoji porci kritiky, a také jste ji po právu obdržel.:-)

4 0
možnosti
Foto

Pane Vracovský, již dříve jsem měla tušení, že někdy nechápete psaný text. Teď, po přečtení Vašeho blogu, jsem o tom přesvědčená.

Možná jsem také nechápající, ale na mne to působí, že je to plné lží. Např. o té eugenice - to už jste fakt přehnal!

4 1
možnosti
Foto

Jo...Ernestová měla dojem, že někdo něco nechápe a že nechápe text a že někdo něco!!! přehnal...a to Vracovský;-D. Ernestová...šla. jo...přesně tam....

0 3
možnosti
ND

Ještě k tomu hydeparku, u mě v aplikaci na mobilu se i tyto články objevují mezi ostatními, kteří jsou na hlavní stránce.

2 0
možnosti
Foto

I96v41o 56C39i29l39i15c57h

16. 5. 2021 9:41

Mně se to zobrazilo na hlavní stránce (čímž jsem si toho všiml) a teprve později to odtud zmizelo sem.

1 0
možnosti
OU
Foto

Uvidíme, zda to hajd zkousne...ale ty jsi prostě normální neslušné čúro chlap:) opravdu těžko sebe sama chápat, zda s tebou vůbec ztrácet čas.

0 0
možnosti
Foto

Tak co jiného než že děkuju.

A fakt vúbec ne za sebe. Ale za slušné pojmenování situace kolem někoho, kdo se rok ukazuje jako ubožácké vytažené kšandy, a to v dobách, kdy se hroutí rodiny jako domino, kdy člověk dodržuje všechno i z toho důvodu, aby nezpúsobil další tragédii a aby opravdu covid nechytil a mohl dochovat rodiče návstěvami jipek. Mně se to povedlo díky disciplíně v covid palbě denně ci obden...z toho maruško jandová alias poslancová Volná pramenil můj pro tebe a bystrou Majovou nesmyslný strach...víme? zatímco hrdina Cilich posílal po fejsbuku návody, jak na policajty a jak vše chytře okakat a zfalšovat. Hrdina....jediný...

Jestliže ani po počátečním váhání neumí někdo odečítat situaci z proseb nemocnic a sester, jestli si neuvědomuje, ze i jeho s přiblblými kecy budou muset ty sestry stejně obstarat... a tohle v sobě nemá...a plácá jako ten jednoduch po rameni Cilichům...co si tak o něm myslet?.

K sobě...nejsem zmítaná emocemi, Medková, ale ty jsi charakter na baterky a ke stolu a pak nevidíš nic. Nicméně díky ti...empatii semtam máš...Nemám szrach kvůli sobě...Ernestová, Dvořáku, Jandová a Vokoune. A nemám v sobě zhrzení kvúli tátovi...a jsem slušnèjší než Ty Konráde, protože o nikom neplácám že pohazuje fašisty v diskuzích...ublížené Pražáky. Buriany a Šťastné ani převelice horlivé madam Trnkové, co má jediný program antikomunismus ani neřeším....Ne. mám v sobě bolest, jak lidsky "slušní" dohromady jako celek mnozí jste...a jak jsou vám věci životně podstatné mravně naprosto volné....A já ale neslušná;))) protože vulgární:)) budu dál, mimojiné...sebereflexi milý Šťastný žadnou nečekej...

Diskuze u mne v blogu pro ty...kteří presně chtějí vědét...jak to mám. V odpovědích Kájovi Boháçkovi a jednomu místnímu chudákovi...ani slovo nemám potřebu kdekolliv měnit. A Filipovi díky jestě jednou...

1 1
možnosti
ND

Za jiný názor se pranýřuje...

Přikládá se pod kotlem nenávisti, ne tohle ne, Filipe...

6 1
možnosti
Foto

Nevím, Filipe, jaký má smysl tu rozdmýchávat nějaké osobní války. A proč to neustále přikrmovat, byť nenápadně, v Hydeparku.

No nic, tento blog ti nepochválím a budu se těšit na ty budoucí.:-)

7 0
možnosti
Foto

I96v63o 84C56i35l17i92c88h

16. 5. 2021 9:07

Ležím Vám v žaludku, v pořádku, to jistě mnoha lidem stejně jako někteří lidé leží v žaludku mně (a ne, Vy to opravdu nejste), ale že Vám dokonce stojím za speciální článek, to jsem nečekal. Vlastně mi tím děláte reklamu, byť nevyžádanou.

5 1
možnosti
Foto

Každým slovem, každou svou hloupou větou jen dokazuješ, co upachtěného je pro tebe důležité. Reklama...Zabředlost v ubožáctví jakou blog neviděl :)) neskutečné:))

1 6
možnosti
  • Počet článků 647
  • Celková karma 24,88
  • Průměrná čtenost 2137x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik