Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D31a60v66i28d 55V10l46k

18. 5. 2021 16:45

No teda já si snad budu muset pár blogů dozadu od zúčastněných přečíst , protože když už se rozparádí i mistr kuchař Vracovský známý "mírotvůrce" a zahlazovač, tak to musí stát za to.;-D Děcka nehádejte sa tady, šak za uhádaného kreténa jsem byl vždycky v diskusách já, tož mně neberte moju dlouze pěstovanou Image.;-D

A ještě drobnost kolegové blogeři. Opravdových přátel tady každý máme jenom pár, tak nevěřte tomu , že je to tady na blogu nějaký Gentelmanský klub. Sotva začnete trošku trčet a sem tam jste třeba na titulce, může některé Vaše kamarády trefit šlak.

My všichni blogeři jsme exhibicionisti se zbytnělým egem, tak trochu vlastně magoři. Tak to tady berte trošku s nadhledem, je to fakt JENOM BLOG!! Skutečný svět je tam venku.

3 0
možnosti
Foto

to Tě mohu uklidnit, že já rozhodně blog a reálný svět nezaměňuji, ani jeho důležitost....

2 0
možnosti
Foto

Po té zprávě, co jsem se dnes dozvěděla, mi toto přijde jako nicotné žabomyší války.

Vážení, zemřela nejoblíbenější diskuterka Maruška Šípková.

2 0
možnosti
Foto

J94a21n 26A55n85d86r16l31e

17. 5. 2021 23:55

Filipe, co Vám tenhle článek dal? Jaký pocit, jakou hodnotu? Ptám se, protože to nechápu...:-(

5 0
možnosti
Foto

Udělal mi takovou tečku za diskuzema které se vedou pár týdnů zpět... Pocit? Možná překvapení..... , ale zas ne tak velké, nejsem dítě abych přeceňoval "internetová" přátelství. Asi to úplně není pro náhodné kolemjdoucí....

5 0
možnosti
Foto

Koukám, že pan Cilich si získal nehynoucí slávu na iDnesu svým pokrytectvím a zbabělostí. :-)

5 1
možnosti
Foto

Myslím, že mimo pár jedinců zdejší sláva polní tráva a hanba zrovna tak, já bych to nepřeceňoval...

1 1
možnosti
Foto

Já se pokusím malinko to pobrat... Jak píšu v začátku nemám rád nespravedlnost. Kdo mě zná, ví, že takovej jsem už skoro půl století. Kdo mě nezná, toho očividně k životu nepotřebuji. Díky za protřídění a diskuzi.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

To je vtipné, Vy opravdu věříte tomu, že vláda a její nařízení Vás ochrání před nemocí a před smrtí? Nebo že se snad vláda nějak drásá tím, že by někdo mohl onemocnět nebo umřít? Vážně tomu věříte? Napadlo Vás už někdy, že přesně takové věřící libovolná vláda potřebuje, jinak by skončila hned. Nejde jen o Babiše.

6 2
možnosti
Foto

To je vtipné, jak Vas to napadlo?

2 0
možnosti
Foto

P29e60t68r 59O12m65e38l74k65a

16. 5. 2021 13:38

Mně Filipe stále nejde na rozum jedna věc. Tady na blogu se objevují různé články s různým obsahem. Pamatuju ještě pana Hermánka, plodícího každý den jeden až dva články, někdy plné zavádějící komunistické propagandy. A byli tady i další. Ale za celou dobu jsem nezažil to, co je děje dnes. Místo abyste si Ty a Radka Kielbergerová natřeli svými argumenty pana Cilicha na chleba, děláte z něho pomalu nějakého nového Adolfa a Radka ještě dost hulvátským způsobem. On nikam nekandiduje ani se nestaví na žádnou tribunu. Zdá se mi, že zbytečně děláte z tohohle dvorečku idnes nějakou veledůležitou instituci.

16 0
možnosti
Foto

Člověk nemusí souhlasit s kdekým a kdečím, ale tohle je ubohost. Napište pod články pana Cilicha svůj nesouhlas v diskusích, ale takto veřejně dohenestrovat, to je moc. V začátku článku jste se podivoval nad morálkou některých diskutujících pod článkem paní Radky, ale tímto jste udělal to samé. Navíc, když čtu až hysterické reakce paní Radky zde, tak i já mám nějaký názor na ni. Ale článek o ní bych si napsat nedovolil. Dovedu pochopit, že si paní Radka prošla velmi smutnou události, která ji zasáhla, ale vybíjet si svoji frustraci na někom, s kým nesouhlasí. Za poslední rok jsem viděl umírat více lidí, než je snesitelné. Za mnoho hodin jsem vypotili litry potu v zabalený od hlavy k patě v obleku. Za ušima jsem měl do krve vytlačené gumičky od respirátorů. Tvrdím, že všechny sestry z kovid oddělení bychom měli nosit na rukou a zaplatit zlatem. A jsem přesvědčen, že každý kdo tuto situaci zlehčoval, by měl jít na kovid oddělení na týden a klidně bez ochranných pomůcek, aby se vzpamatoval. Ale tohle, co jste předvedli vy dva, to neberu ani náhodou.

12 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

A já s Vámi Filipe naprosto souhlasím. Touhle větou "Většina blogů p. Cilicha se odehrává v buřičském tónu kde štengruje a brojí proti všemu, aby pak někde v koutku sdělil, že on to tedy v zásadě nezpochybňuje i dodrží." se Vám podařilo přesně vystihnout hlavní příčinu, proč se mi jeho covid blogy nelíbí. Krom tedy toho, že má navíc asi tolik empatie jako kostka mýdla.

Trochu mi jeho styl psaní připomíná jednoho spoluvojáka z vojny. Několikrát vyvolal v hospodě a nebo na zábavě bitku s "civilama" a nebo klukama z jiných kasáren. Té se ovšem sám neúčastnil a z bezpečného místa se bavil, jak si "ty trubky" navzájem dávají na kokos.

8 0
možnosti
Foto

I74v43o 31C16i41l97i38c32h

16. 5. 2021 10:58

Sice nic takového nedělám, ale to je vlastně fuk.

1 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas a karma.

3 7
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS