Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

A co kdyby třeba izraelský sportovec argumentoval, že ho rozhodily nepokoje v Gaze? Tomu byste se také vysmíval? Nebo kdyby třeba Francouz řekl, že ho rozhodil útok na redakci Charlie Hebdo?

Do hlavy nikomu nevidíme, možná ho to ovlivnilo, možná je to výmluva. Já nechci toho sportovce omlouvat ani se ho nějak zastávat, porušil pravidla ohledně pobytu, takže si zaslouží trest podle regulí. Je jasné, že jeho obhájce zkouší různé triky, to je úplně normální, viz Váš soupis.

0 0
možnosti
JN

Pane Hrdino, každý sportovec by měl být takový profesionál, aby si bez ohledu na své vnitřní rozpoložení dal pozor na to, aby uvedl správné místo svého pobytu. A když se někdy během jednoho roku vyhne dopingové kontrole hned třikrát, tak to logicky svádí k tomu, že je nejspíš podvodník.

1 0
možnosti
JK

Kdyby jen v USA :-) Smrt George Floyda má i po roce zásadní vliv na okruh tématů pana Josefa Nožičky, učitele v Uherském Hradišti, Česká republika, Střední Evropa.

2 0
možnosti
JN

Tak to mě velmi těší, že Jiří Kubíček, programátor na půl úvazku, mající údajně za přítelkyni učitelku, témata mých blogů tak bedlivě sleduje. :-)

2 0
možnosti
PB

..... tak vono to nerozhodilo jen teho sportovca,- tisíce slušných, pracovitých, normálních, obyčejných občanů Minneapolis, Seattlu a dalších měst ve státech to tak zlomilo, že se škody z teho "šoku" počítají na desítky milony USD! ....a takovej Kúdela ze Slávky by nám vo tem mohl taky povyprávět,- žejoVEU!

3 0
možnosti
PB

P40e25t82r 72B72u92r13i50a45n

16. 5. 2021 13:25

:-);-D

Jeden roťák na vojně nenastoupil do služby dozorčího útvaru (odjel domů na zásnuby) a v pondělí na štábu oznámil, že se šel projít do lesa, tam omdlel a ležel tam dva dny. Nedokázali mu nic, protože doktoři řekli, že to nemohou lékařsky nijak vyvrátit.

4 0
možnosti
Foto

Tak hloupé výmluvy má dnes kde kdo... podstatné je, že atlet byl potrestán.

0 0
možnosti

Chudák malej. Jak píší originální zdroje, byl z toho v "preoccupied mental state”.

To je jak v té židovské anekdotě:

"„Vím já, co dělám ve svém nezměrném bolu?":-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik