Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a22n 49R11á25ž

16. 5. 2021 17:04

Nemám rád hyperkotektní vyjadřování, jaké autor použil v článku při hodnocení fotoreportáže pana Hassana. Fotoreportáž je zveřejněna s jasně protiizrealským kontextem a "umělecký" dojem fotek, ani průvodní komentář autora tvářící se objektivně, tento fakt zakrýt nemůže.

PS. Ale je dobře, že byl tento článek napsán.

4 1
možnosti
Foto

V47í98t 20H17a91s73s30a42n

16. 5. 2021 18:00

1.) Kdyby byla reportáž zveřejněna s jasně protiizraelským kontextem, jak píšete, tak bych do ní vůbec nezařazoval fotky palestinských dětí s čelenkami připomínajícími ty s nápisem Hamás.

2.) Pokud v mém blogu sjedete do roku 2014, tak tam naleznete fotoreportáž z tehdejší proizraelské demonstrace v Praze, kterou jsem také nazval podle jejího názvu.

Odkaz:

https://hassan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=420999

3.) Pravda je spíš taková, že nemáte rád hyperkorektní vyjadřování jen když se to netýká Vás. - V případě když novinář nazve svojí fotoreportáž podle skutečného názvu protestu, který Vám příliš nevoní, tak je oheň na střeše.

Přeji Vám hezký zbytek víkendu. VH

1 2
možnosti
Foto

Zabije-li izraelská vojenská mašinérie jedním úderem 25 nevinných civilistů a k tomu jednoho domnělého teroristu (spíše však nepohodlného politika), nelze to nazvat spravedlivou odplatou - jde o masakr a státní terorismus, který řada zemí na světě oprávněně odsuzuje.

0 19
možnosti

Zapomínáte (kromě jiného) na to, že s raketovými útoky na Izrael pravidelně začíná hnutí Hamás. Pak ovšem musí nevyhnutelně platit - kdo seje vítr, sklízí bouři.

11 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Na vaší straně jsou nejen fakta, ale i logika.

BTW: doporučuji opravit datum u označení (tuším) Polemika.

8 0
možnosti
Foto

Díky, nepříjemný překlep.

1 0
možnosti
Foto

A proti čemu ti lidé před Izraelskou ambasádou protestovali? Nebo jak byste to tedy nazval vy ? Ano ďábel je ukrytý v detailu. Já osobně bych to napsal, že lidé šli protestovat proti vojenským akcím Izraele, které zapříčiňují smrt lidí, kteří na Izrael neútočili.

Ano, rakety od Hamásu jsou zvěrstvem, které se nedá ničím ospravedlnit.

4 3
možnosti
Foto

Tak proč jste napsal tu poslední větu v 1. odstavci?

4 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti

Pane autore, opravdu to chce nezačít číst s předem naprogramovaným názorem. Pan Hassan ve své reportáži nehodnotí, k nikomu se nepřiklání, snadno mohl vynechat tu fotku s nápisem HamaSS, neudělal to. Já se jen nestačím divit, jak někteří lidé nejsou schopni setřást ty pavučiny, co se jim usadily na mozku.

4 8
možnosti
Foto

Jenže pan Hassan je tu znám jako falešný pětník. A tak o jeho pohnutkách podat nic než objektivní reportáž poněkud pochybuji.

Naši desinformátoři používají tuto taktiku běžně. Pod "pláštíkem" objektivní reporáže podsouvají P.T. publiku svůj názor: nebozí nevinní Palestinci trpí pod bestiálním útlakem ze strany Izraele.

A zkusme pátrat, kdo podporuje teroristy (tzn. některé Palestnce) a proč.

Technická: Palestincem tu označuji obyvatele dané oblasti, která se tak nazývá již od dob biblických. S nějakým národem či vyhraněným etnikem to nemá nic společného.

14 1
možnosti

Pane StejskaleR^

Doplnim, ze i nemecka armada v Berline, Mannheimu a dalsich mestech zautocila na klidne protestujici arabske a jine demonstranty pred zidovskymi zarizenimi. Ti se proti tomuto brutalnimu zasahu branili molotovovymi koktajly, palenim Israelskych vlajek a zapalenim jedne synagogy.

3 0
možnosti

Pane Stejskale, díky...a karma R^

7 0
možnosti

Pane Stejskale. Absolutně nic osobního, ruku na srdce, ale vy k té objektivitě máte přece taky hodně daleko.

5 15
možnosti
Foto

Teda, ruku na srdce: ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal