Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jojo, na ty rouškový domobrany v Basru cobyžto Brňák pamatuju. Díky za připomenutí. A mimochodem - už od pondělí se ta šaškárna venku provozovat nemusí, přesto jí stále holduje značná část obyvatelstva. Mozky vymyté...

2 0
možnosti

P44e61t10r 79B27u55r67i85a47n

16. 5. 2021 13:56

Karma.

Jen vás opravím: k PS VB se nedávali jen bodří sousedé, kteří chtěli mít ve své obci pořádek a klid. V totalitě totiž pouliční kriminalita jaksi nebují. Dávali se k nim ti nejvlezlejší slouhové režimu z části pro opojný pocit důležitosti nad ostatními, kterýžto kariérní post si nebyli vlastními silami schopni zajistit, a z části pro společenské výhody z toho plynoucí.

2 0
možnosti

Podle mne je u politických stran žádoucí, aby se před volbami projevily. Jestli tedy TOP09 záleží na uhlíkové neutralitě Prahy, ať si klidně taková hesla používá. Voliči, ať se podle toho zařídí. Pořád je to lepší, než kdyby politické strany svůj názor na uhlíkovou neutralitu Prahy (nebo na imigraci, popř. na hnutí Me Too či BLM) nesdělily, a "vybarvily" se až po volbách.

0 0
možnosti
Foto

Každým novým strachem, lze lidi lépe ovládat.

2 0
možnosti

Lidi vymýšlí spoustu kravin...

0 0
možnosti

V ČR kvůli klimatické změně, která pomohla kůrovci, uhynulo už 40% smrkových lesů, klimatická změna se projevuje už ve výrobě potravin (seno za posledních pár let závratně podražilo a je ho málo) a půjde to postupně dál a dál. Pletete si svobodu se žraním, konzumem, sobectvím a nezodpovědností.

1 3
možnosti

Kůrovci nepomohla klimatická změna, ale rozsáhlé monokultury smrků vysazených mj. i proto, aby bylo lidem mdlého ducha dobře - však jsou poslušní sluhové. Howgh.

0 0
možnosti
Foto

Strašně brečíte. Nicméně s tou kontrolou občanů jinými občany ohledně roušek, na to jsem taky narazil. Je fascinující, jaké bizarní propagandě (jakože se můžete relevantní virovou dávkou nakazit od kolemjdoucího na ulici, kterého letmo minete) lidé uvěří a hned na to konto začnou řádit. Bylo toho všeho fakt dost. Jediný, co mi v té korona zábavě chybělo, tak titulky v novinách, že Kovid šíří Židi s velkým nosem. Ale třeba se ještě dočkám.

0 0
možnosti
Foto

Kdo kam vysel hesla? Na zeď? Tam asi moc neporostou.

1 0
možnosti
Foto

Nebuťte hnidopic. Teda le do očý to byje, jen co je pravda....

0 0
možnosti

Zdar. Já nepoužívám brčka, proč bych měl? Zelené snahy nezastavíte, jedině, že by se začala planeta ochlazovat.

1 0
možnosti
Foto

To by nepomohlo. Na to jsou už nachystaní - oteplování by se přejmenovalo na "klimatickou změnu". Byzbys je byznys, jak se jednou zainvestuje, nelze dost dobře přestat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
"Lidé se nemění, mění se jen prostředí"

 

Seznam rubrik