Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P17e25t59r 90S21k29á42c25e91l

20. 5. 2021 21:20

V Sibylině proroctví, které mně vždy vytane když se objeví onen konflikt, stojí, že nikdy nedojdou do země zaslíbené. Tak co se řeší?

0 0
možnosti
Foto

Pokud jsou někde masakrovány bezbranné ženy a děti, mělo by Česko zůstat přinejmenším neutrální a do problému se neangažovat, a když, tak rozhodně ne na tak, že bude vyvěšovat vlajku agresora.

0 5
možnosti

Problém je v tom, že je hrdinové používají jako živý štít. To chcete neutralitou podporovat?

3 0
možnosti

odkud čerpáte informace? jestli z novin tak jste ovlivněn novináři jako mi všichni ... 8-ojestli jste tam byl tak prosím konkrétně8-o

0 0
možnosti

Ať je to, jak to je. tak bez USA by Izrael neexistoval.

0 0
možnosti

bez Čechů v 40 letech vůbec;-D

1 0
možnosti

Putinovi bych jeho postoj nevyčítal - chová se úplně stejně jako celá západní Evropa a USA, když se zjistilo, že Vrbětice vyhodili do vzduchu agenti GRU. Řekli "Fuj, to se nedělá" a tím to skončilo. Proč si ohrožovat vlastní byznys, že?

0 0
možnosti

V tom případě proč to vyčítat západní Evropě a USA. :-)

0 0
možnosti

Vy ste v Čechách zdedili tú všeobecnú lásku k Židom po vašom fúzatom tatíčkovi. Len či tá eskalácia nesúvisí aj s tým, že Bibimu hrozí strata moci. Ak si dobre pamätám, tak aj tá posledná vojna mu poriadne prihriala politickú polievočku.

1 4
možnosti
Foto

Pouzitim Vasi logiky radeji ani nechci domyslet, co jste zdedili na Slovensku po tom Vasem fratrovi

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jo tady se musí skřípat zubama...;-)

0 0
možnosti

Kolář překvapivě palec nahoru.

4 0
možnosti

Takovéto jednoznačné vidění palestinsko izraelské otázky je velmi, ale velmi nebezpečné...historické konotace šestidenní války, obsazení Západního břehu včetně Netanjahuova plánu na jeho anexi a čtrnáctiletá blokáda Gazy rozhodně nejsou něčím, co by mírotvorný proces na blízkém východě jakkoliv mohlo uspíšit, aktuálně vidíme pravý opak. Nepopiratelnou pravdou je, že Hamás raketovou palbou začal, nicméně pohled na Izrael jako na bezbranného chudáka, který se desetiletí krčí v koutě a brání, je nesmyslný.

3 14
možnosti

M88i52l17a55n 56V94i17k

16. 5. 2021 17:00

Nevíte někdo, co je to ten Pumpa?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,77
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz