Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na té "Krasnoj plaščadi" by měli čepičáři hody.:-)

0 0
možnosti

Rekl bych ze je ro tak lepe. Aspon vam nevpadne do zad prevlecene za pritele jako v srpnu 1968.

0 0
možnosti

M25i19l24a24n 89K33e14s80l

15. 5. 2021 23:17

Asi jsme pro Rusko nepřítelem na baterky.Dialog povedou s Američany a na nás hodili kakáč.Holt není nepřítel jako nepřítel.

1 0
možnosti

Myslím, že Putin se zbláznil.

0 1
možnosti

Neni to predpoklad pro tu funkci?

0 1
možnosti

M53a70r57t27i46n 30Š89u89l58c

15. 5. 2021 12:15

jj.. vtipné.. Ale možná ještě vtipnější mi připadá, jak se čaruje s pojmy a jaký údiv vládne nad běžně (ať po právu či svévolně) používanými kroky.

Tak máme tu "seznam nepřátelských zemí" .. Cože? Jen USA a ČR? 8-o To je údiv. Člověk by řekl, že Rusko musí mít na seznamu minimálně veškeré členy NATO, kteří pochopitelně mají zase na svých seznamech na prvním místě Rusko.

Takže co je to za seznam? Aha, jen jakási příloha k dekretu „O aplikaci protiopatření na nepřátelské akce jiných států“. Co to znamená? No, pro jmenované, že vůči nim budou na základě tohoto dekretu přijímána nějaká "opatření".

Že je to nespravedlivé? No co je v mezinárodní politice spravedlivé?

(Ale nebojme.. pro ty, kteří na "seznamu" nejsou, to neznamená, že nejsou nepřáteli. Takže jsme stále na stejné lodi.. i když se nás někdo snaží rozdělit;-)).

Že je to prapodivné? No, každý výnos o mezinárodních sankcích je doprovázen seznamem zemí ..dokonce i konkrétních firem či jednotlivců, na které se ten výnos vztahuje..

A jak je to se spravedlností? To už záleží na fantazii diváka. Svět je přece velké divadlo. Někdy dost absurdní .. třeba když se uvalí sankce a zákaz cestování na lidi z okolí "velkého klauna", zatímco ten si může nadále páchat ty své lumpárny a cestovat (Nebo že by mu tím nechávali šanci přicestovat a odprosit?;-)).

https://denikn.cz/468712/sest-mocnych-rusu-z-putinova-okoli-je-na-cernem-seznamu-eu-zacaly-platit-unijni-sankce-za-otravu-navalneho/

0 0
možnosti

Rusofobové mohou zatleskat a spokojeně tleskat nad splněným úkolem, bo dle sdělení Seznami jsme vyhlášeni oficiálně s USA jako jediní nepřátele, takže je třeba aktivovat ty čtyři naše OTečka z Rakous.....;-D

1 3
možnosti
Foto

Asi vám nerozumím. Ale to zřejmě nebude jen tím textem, obávám se, že to je spíš rozdíly v myšlení. Tedy, .... no nic.

2 1
možnosti

Myslíte?

Mně se ta vojenská přehlídka, i Putinův projev docela líbí, ale Váš názor samozřejmě respektuji.

Nebo Vám jde o Samogonščiky?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik