Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Já jen doufám, že ty průzkumy jsou dělané na míru a že skutečnost po vobách by mohla být jiná.

6 0
možnosti
ZZ

Ne, Ivan Bartoš je ve svých názorech pevný !

Možná se před volbami jen trošku ohne, aby příliš nevyčníval, ale po volbách se opět narovná a svůj prapor liberalismu pozvedne tak vysoko, aby pod heslem : "Piráti všech zemí - spojme se !", se stal lídrem nejen naší protibaišovské opozice, ale i celoevropského boje za rovná práva a možnosti občanů celého světa, bez rozdílu na jejich původ, vyznání, barvu kůže, sexuální orientaci .....

:-):-):-)

6 0
možnosti
MJ

Bububu migranti. Volte radši lháře a zloděje, jinak budete do dvou let povinně nasazení na stavbu mešit a pak zakopaní do hromadných hrobů. Koneckonců už jste kvůli tomu volili Zemana a vidíte jak nás před migrantama roky usilovně brání - každý týden je od svého zvolení na nějaké diplomatické náštěvě, kde lobuje za zastavení migrace všemi prostředky včetně zbraní hromadného ničení. A o přestávkách stojí hrdinně na hranici, aby vlastním tělem bránil vlast. Tak teď zvolte buď migranta Babiše nebo migranta Okamuru, Ti nás před dalšími migranty budou bránit stejně statečně.

1. Pokud bude Bartoš premiérem, tak v koalici se Spolu, kterou se jako promigrantskou asi těžko někomu povede nařknout :-). Ale do voleb času dost a možná se nějaký patnáct nebo dvacet let starý výrok najde i u Fialy.

2. V parlamentu budou mít Piráti dejme tomu 40 křesel, takže i kdyby sem opravdu chtěli nastěhovat milión migrantů jak se nám dnes snaží leckdo namlouvat, tak by to asi dost těžko prosazovali.

3. Na migraci obecně není vůbec nic špatného (i když bez některých migrantů by nám tu bylo líp - Babiš, Okamura). I spousta Čechů migrovala a žije v zahraničí. Dnešní problém je v tom, že se chce do Evropy nastěhovat půlka Afriky. Někteří utíkají před válečnými konflikty, někteří jen před chudobou. Za většinu problémů v Africe mohou vyspělejší státy světa. Tyhle problémy je třeba řešit koordinovaně a ne každá země zvlášť. Je zapotřebí zvednout úroveň života v samotné Africe, ničím jiným se migrace neomezí - pokud tedy nechcete celou Afriku obehnat ostnatým drátem nebo na ně hodit atomovku.

Ad změna Bartošova názoru na EU - Asi nejvtipnější na tom je, že Ti co mu to nejvíc vyčítají a straší tím, že je vlastně skrytě proti EU, jsou často sami proti EU. Navíc pro obrovskou část lidí jsou zase Piráti eurohujeři a jsou řízení z Bruselu.

To prostě nevymyslíš - migranti nás varujou před migrantama, odpírači EU před skrytým odpíráním EU a čerpači EU dotací před eurohujerstvím.

0 13
možnosti
MA

M36i55l70o98š 35A84d67a83m

17. 5. 2021 8:23

Bartosovi neverim ani slovo. Zmenil nazor jen ted, pred volbama, aby nestrasil skleroticke volice, kteri si pamatuji tak pul roku nazpet.

5 0
možnosti
MJ

Tak samozřejmě - a proto je tu změnu názoru zapotřebí dokládat 12 let starou vypjatou odpovědí z nějakého diskuzního fóra. Škoda že Bartoš nemá bratra jako Okamura - mohl to svést na něj :-D.

0 0
možnosti
JK

Možná byl Bartoš ovlivněn premiérem Milošem Zemanem, který v prohlášení své vlády uvedl, že se bude snažit budovat v ČR multikulturní společnost.

0 5
možnosti
MJ

Tak on na hradě taky vyvěsil EU vlajku :-)

0 0
možnosti
KS

V roce 2009 Bartoš ťukal databáze v dnes již neexistující telefonní společnosti. Jeho názory v té době bych nepovažoval za názor politika.

0 0
možnosti
RG

Bartoš předsedou vlády, to je horší než další vlna C-19.

19 0
možnosti
KS

Tahle reakce se Vám tu objeví u jakéhokoli jména.

0 0
možnosti
JU

J10o73s28e77f 60U65l16m36a28n

15. 5. 2021 21:31

Přijde mi naprosto šílené, že člověk, který dokáže vyřknout to, co vyřknul Bartoš, může mít šanci stát se premiérem v demokratických volbách a dokonce být favoritem. Jo, kdyby mu tehdá bylo 16-18, dalo by se to chápat...nebo třeba i 20 v případěm že je opožděný, ale 29 let, to už je věk...Doufal jsem, že nikdy nezažiju pocity těch, co v roce 1948 nevolili komouše...bohužel marně.

42 0
možnosti
HH

No Pitomio je na tom úplně stejně, jen je za většího koko** , když má byznys postaven ma nackovstvi a hlouposti...

2 26
možnosti
LH

"Náckovství" je pojem, který použije omezený spoluobčan ve chvíli, kdy říci přímo "nacismus" je mu trapné, neboť neví, co to znamená?

19 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik