Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P22e21t26r 87Ž16á69k

16. 5. 2021 1:02

kdyby republikáni mysleli, tak nemusí nic zpochybňovat. bohužel volby byly jako pokračování filmu blbý a blbější. samotným republikánům trump vadil, pro svoje chování a vyjadřování myšlenek před tím, než se zamyslel. měli 4 roky na přípravu nástupce a prd z toho. jak naše opozice

1 0
možnosti
JS

J24a78n 63S25v38o64b38o71d22a

15. 5. 2021 14:43

Bohužel, tohle je smutný obrázek západní Evropy, která se socialismu přiblížila víc než se kterýmkoliv komunistům kdekoliv na světě kdy zdálo. Tohle je důsledek tzv. "vzdělávacího programu" 70. a 80. let, do kterého nutí střední a východní Evropu EU v současnosti. To jest mít co nejdříve 30-40% vysokoškolsky vzdělaného obyvatelstva. A tak nám ročně vychází z VŠ 10 000 absolventů, z nichž asi tak jedna desetina je pro společnost produktivní. Ten zbytek jsou různí politologové, sociologové a jiní logové, kteří jsou naprosto neproduktivní a jejichž jedinou šancí je zaměstnání ve státní správě nebo "neziskovkách" - tedy organizacích snižujících výkonnost a prduktivitu. Samozřejmě se nabízí otázka, to máme o tolik chytřejší populaci? Pochopitelně že nikoliv, jen chodí studovat kdejaký trouba. A tak se nám podařilo naprosto zlikvidovat řemesla, úroveň středních škol je tristní a vysokoškoláci přicházející ze škol do praxe mají horší úroveň než kdysi absolventi učilišť.

V západní Evropě již tato praxe funguje 40 let a tak je většina populace už naprosto infikována "rádobyhumanismem". Typickým příkladem toho, co nás čeká, jsou piráti. V podstatě ekoteroristická extrémní levice, která se tváří že je něčím novým - progresivním. Opak je pravdou a žádné jiné uskupení nepředstavuje více západní mainstream než právě oni.

11 0
možnosti
IM

I71v85a44n 13M12i87n30á21ř

14. 5. 2021 23:37

Problémem je, že žádná ze západoevropských zemí včetně Francie si žádný zhoubně levičácký, či marxisticko-bolševický režim neprožila. Na rozdíl od východní Evropy je nic nevaruje. Tyto ideologie jsou stejně zhoubné - jako nevyhnutelné střety nábožensky nesmlouvavých muslimů - nejen s křesťany, ale i se všemi ostatními jinověrci.

Zatímco zhoubně ideologické nebo totalitní režimy lze časem politicky svrhnout, následky a dopady prolínání evropských států s islámem - budou nenávratné.

9 0
možnosti
JS

USA pod vedenim "prezidentky" Harris (Biden uz na tiskove konferenci neda dohromady souvislou vetu), smeruje k zelenemu socializmu, kombinovanemu s rasizmem namirenym predevsim proti vetsinove bile populaci. To co je v tom dopisu ja nazor tech Americanu, kteri byli cinknutymi volbami podvedeni.

15 1
možnosti
DD

D52a26v34i77d 79D45i60r36g68a

15. 5. 2021 14:55

Tedy žádných.

0 2
možnosti
JL

Vazeny pane Jane Bartoňi. Kazda takova zprava o americkych dustojnicich a jejich dopise, by byla zverejnena s velkou odezvou. Hlavne na "Fox netvorku" nebo na "Newmax netvorku". Osobne jsem nic takoveho neslysel, i kdyz mohu rici, ze by me to potesilo.

Proto vas zadam o vysvetleni vaseho ziskani teto zpravy. Mate-li kopii tohoto dopisu (muze byt i v anglictine), muzete mi jej poslat na e-mailovou adresu "jerry@limafamily.net". Jinak budu povazovat vas clanek (jen cast o americkych dustojnicich) za "fake news". Dekuji predem.

0 8
možnosti
PB

..... asi oběti hybridní války (?!),- to by jinak moderní, progresivní, liberálně demokratický generálové z Francie a USA nemohli NIKDY napsat,- žejoVEU?!

2 2
možnosti
PS

No tak u nás musíme postupně nejdřív zvolit Piráty pak 5 až 10 let počkat a můžeme být ve stejném klubu.

PS: nepište sem že Piráti nechtějí migraci protože to je lež. Piráti jedou dle not EU chtějí stejný postup jako EU a EU rozhodně migraci nebrání jen hledá cesty jak pomocí kvót distribuovat migranty do všech zemí.

17 3
možnosti
RK

Jdětě s tím marxismem už konečně do pr..... Stejně jako američtí téčkovští generálové ani nevíte, co to slovo znamená. Nechcete už konečně použít rozum a pro dnešní stav a názorový proud té mírné většinové společnosti konečně vymyslet nový, adekvátní termín? S neustálým opakováním těch dogmatických bububu lží už stejně nic víc nezmůžete a ten bordel, který tím šíříte, se může lehce obrátit proti Vám.

3 19
možnosti
GK

Tak si to vezmi k srdci a zkus rozum použít. Teda jestli je kde brát.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,71
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články