Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M77i43l30a25n 45K65e16s63l

16. 5. 2021 22:47

O vydání Nikulina žádalo Rusko a USA.Nikulin požádal o asil.Píšete, že by jej stejně nedostal, protože asil může být dán jen člověku ,který je hnán k odpovědnosti jen v domovině. Proč tedy měli Rusáci takový zájem.

0 0
možnosti
Foto

P80e51t98r 96H94a41h77n

14. 5. 2021 5:38

I kdybychom museli za nedodržení postupu těch pár drobných Nikulinovi zaplatit, tak stojí za to, že jsme znemožnili nepřátelské mocnosti dosáhnout svého a naopak vyšli vstříc spojencům. Pan Pelikán si za to zaslouží metál i když si nejsem jist, jestli ho dostane od soudruha prezidenta :-).

0 0
možnosti
Foto

A, že naši "spojenci" jednají v rozporu s právem, Vám nevadí?

Navíc jste sám viděl, jak v případě Vrbětice de facto podpořili ruskou stranu.

0 2
možnosti

"Klient podle něj ztratil důvěru v soudní systém i své právní zástupce, což velmi negativně ovlivnilo způsob jeho obhajoby v USA. Sadílek poukázal také na to, že podle znaleckého posudku zadaného Nikulinovými obhájci v USA trpí Rus posttraumatickou stresovou poruchou. „Domnívám se, že vznikla v přímé souvislosti s nezákonným aktem pana ministra spravedlnosti,“

No, evidentně důvěru v soudní systém neztratil.. spíše se v té Americe ledasčemu přiučil ..tohle s těmi "posttraumatickými poruchami" atd. je takové "americké"

Nicméně nechápu to svalování něčeho na Zemana. Pakliže Nikulinovo vydání do USA bylo protiprávní a poskytnutí azylu kriminálníkovi po zásluze stíhanému za kriminální činnost jak v Rusku tak v USA nesmyslné ..pak byl jeho názor evidentně nejzdravější.

1 0
možnosti

J47a16n 46J32a35n24u12s41k65a

13. 5. 2021 21:30

Ja si vzpominam na jeho sestru Elenu Nikulinu

0 0
možnosti

Právní stát? Jednou se hodí a podruhé už ne, to jsou ti naši demokraté.

0 2
možnosti
Foto

A kdyby naše sluníčko jasné hradní netlačilo a nespěchalo, tak potom co?

Tahle SPEKULACE vám v blogu chybí.

2 1
možnosti

Souhlas naprostý R^R^R^

Jisté "specifické" existence sice mají JINÉ jasno, ale jejich bukvy poskládané do slov a ta dokonce i do útvarů, zvaných věty, lépe ignorovat...

Obligátně - kterépak že to jsou existence? Však ona se nějaká potrefená husa ozve...minimálně stiskem znaku minus...

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

Jaksi nerozumim. On nejaky soud rozhodl ze byl do USA vydan nepravne a ze mu CR ma vyplatit nejake odskodne?

1 0
možnosti
Foto

Soud rozhodl, že měl být vydán až poté, co bude rozhodnuto o jeho žádosti o azyl. Později byla ta žádost zamítnuta, jako bezdůvodná, ale soud konstatoval, že nebyl dodržen správný procesní průběh. proto to odškodnění.

3 0
možnosti
Foto

Pane Flaško,

doporučuji Vám, abyste si o případu Nikulin něco nastudoval a odpověděl např. na otázku, proč speciál z USA na letišti v Praze přistál o několik dní dříve než bylo rozhodnuto o jeho vydání do USA.

Cituji: "Letadlo typu Gulfstream V, které slouží pro přepravu vězňů, čekalo na pražském letišti od 24. března.

K extradici Nikulina došlo v noci na 30. března 2018, aniž by bylo předem známo, že o tomto kroku bylo rozhodnuto. Nikulin odletěl na palubě letadla amerického ministerstva spravedlnosti. O Nikulinově vydání nebyl informován ani jeho advokát Sadílek, který tento krok považoval za nezákonný."

Nikulinovo vydání do USA bylo hlavním tématem pražské návštěvy našeho jednoho z našich protektorů předsedy Sněmovny reprezentantů Paula Ryana koncem března 2018.

Vás, pane Flaško, hanba nefackuje, že o tom, co smíme konat ve svojí vlastní zemi, rozhoduje někdo za oceánem a naše justice a vláda nemá sebemenší právo do toho co mluvit a jakkoliv oponovat zájmům našich protektorům ve Washingtonu? Že mám 100% pravdu dokládá fakt, že Američané poslali pro Nikulina letecký speciál několik dní předem, protože si byli 100% jisti, že jejich vazalové v ČR jim Nikulina vydají a nedovolí si je neuposlechnout.

Vás skutečně hanba nefackuje, jak náš zámořský protektor porušuje mezinárodní právo v celém světě a naši vydíratelní politikové a justice podporují porušování zákonů a bezpráví?

6 6
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS