Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak gratuluji! Já už jsem šlehnutá dvakrát a už mě nikdo (doufám) nebude šťourat v nose, zamávám bumážkou a je to. Jo a taky si živě vzpomínám, jak si mne předávalo bezpočet lidí . Jesli jich bylo osm, to už nevím, ale od vstupu do zdravotnického zařízení až po odchod jsem byla neustále někam posouvána a posílána, těch mezikroků bylo nad mé očekávání až příliš, ale hlavně že už to mám z krku.

R^:-);-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to se máš, já se musím ještě chvilku šťourat:-)

1 0
možnosti
JP

Nemám proti vám co se očkujete nic, každý člověk má v sobě mnoho krásy. Je mi jen líto, že riskujete neoddiskutovatelnou pravdu - zkoušíte na sobě nové a jen nouzově schválené látky. Snad není celosvětová společnost tak zlá, že by vás těmito pichanci skutečně zavraždila nebo zmrzačila. Bohužel tato společnost toleruje dřívější pokusy na dětech v Indii i zneplodnění množství afričanek po očkování z jiné příčiny.

Myslím, že by se lidé neměli "očkovat" také proti druhým lidem. Očkovaní i neočkovaní jsme lidé a dokud žijem, společně obhájíme naši svobodu, nebo budeme zotročeni a podvolíme se novému "komunistickému fašismu".

1 0
možnosti
Foto

Váš pohled je hodně filozofický a nelze s ním nesouhlasit. Já se ná to dívám spíš pragmaticky a v očkování spatřuji možnost určitého návratu ke svobodám, které nám byly vzaty. A za druhé jsem v rodině prakticky nejstarší a nechci, aby o mě ostatní měli strach. Toť realita dneška.

0 0
možnosti
IL

Zatím jsem nebyla, ale pokud budeme chtít letos přiletět do Čech, tak budu muset jít. Manžel chce letět, nemůže se dočkat. Neustále sleduje na you tubu videa o Čechách, prošel snad tisíckrát Prahu, a jiná města a místa. Vakcínu už má dávno za sebou, obě vakcíny, neměl žádné problémy. ALe já mám strach jít. Nejde mi o vpich, ale jakmile čtu vedlejší učinky, tak mám mrazení vzádech...?!

2 0
možnosti
Foto

Rozumim Vam, Ivano, kazdy se musime rozhodnout sam. A diky za koment presne o (zdejsi) pulnoci:-)

0 0
možnosti
ZS

Jene, zdraví vás též opíchaná. ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Tak to si muzeme podat tlapky, Zdeni:-)

1 0
možnosti
Foto

Až bude subjednotková, inaktivovaná nebo proteinová vakcína, klidně se porvu o první dávku a nechám se u toho natočit do televize.:-)

2 0
možnosti
Foto

Jeste jsem Te nevidel se rvat, tak jsem zvedavy;-D

1 0
možnosti
Foto

I já jsem již dvakrát opíchaná, ač jsem byla zprvu nejistá, zda mám či ne, a kupodivu jsem zatím OK.

1 0
možnosti
Foto

Dobre jsi udelala, Ivi:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Tak držím palce, já jsem ještě pořád "neopíchaná";-D

1 0
možnosti
Foto

Jitko, Ty si koleduješ tím dvojsmyslem;-D

1 0
možnosti
Foto

Jene, moc pěkně jsi to popsal!! Mám také první dávku za sebou a se slánským očkovacím centrem jen samé skvělé zkušenosti.

2 0
možnosti
Foto

Tak to je dobre, Zdeni, diky za cteni:-)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, už jsem diskuzně oznámil Vlčákovi. Ráno jsem dostal na chytrý telefon dlouhé oznámení nějakého profesora, jen ve zkratce, prý všichni očkovaní zemřou na podzim nebo nejpozději začátkem zimy. Necháme se tedy překvapit. Za blog R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Horste, nesmis hned vsemu verit. Pan profesor se myli, nezemreme, nybrz se promenime ve vlkodlakyo;-D

0 0
možnosti
Foto

Pro zdravého člověka je to naprostá zbytečnost, ale i já jsem po první dávce. Jen jsem byl u praktického lékaře a na starost to měly dvě ženy, jedna úředničila a druhá píchala (injekci tedy). Udělala se mi na ruce boule a v noci se nemůžu ve spánku otáčet. Doufám, že to bude to jediný, můj otec 82 let tu první dávku málem nepřežil.

1 0
možnosti
Foto

Richarde, jsem v tátovo věku, zatím dobrý, jen otáčení ve spánku mám to samé

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.