Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pan prezident mohl říct nějakou mylnou myšlenku, ale Vašich 8 je jen pokračování zpravodajské hry proti naší zemi. Jediná vyšetřovaná verze-rusové? To není verze ale dogma proti naší Dukovanské ruské dodávce.

8 5
možnosti
IB

I80v72o 55B81o72u57š82e

13. 5. 2021 10:12

Jak se vám to stalo?

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 3
možnosti
PN

P94e65t50r 88N15e95d15v26ě67d

12. 5. 2021 21:43

Každý email má svou adresu by byla přesnější verze. Navíc v souvislosti s tím, že by bylo zajímavé prokázat o čem se psalo a jak to nakonec psané proběhlo v reálu.

Ale to by nezapadalo do struktury blogu, že?

2 0
možnosti
VP

Zeman je stále stejný, určitě velice chytrý až mazaný herec hrající venkovského strýce, aby se přiblížil k voličům. Má mnoho špatných vlastností: ješitnost, mstivost, nepřesnost, ale není zrádce národa. Do Ruska a Číny jezdil v zájmů svých kamarádů podnikatelů, zvláště Kellnera, opozice z něj udělala ruského agenta, ale tím je každý, kdo štvaní opozice proti Rusku nesnáší. Zeman nezrazuje naše zájmy, chce, aby se nerozvracel obchodní vztah s Ruskem. Jediný řekl pravdu, že důkaz útoku ruských špionů ve Vrběticích není. Jsou jen teorie a z toho vyplývají dvě verze, buď agenti byli nebo nebyli a zůstává potom původní verze samovznícení nebo nedbalostního zavinění. Takže tento bod je pravdivý, ostatní body autora jsou formální Zemanov nepřesnosti, jak je zvyklý.

8 11
možnosti
ZZ

R^

Přesně popsáno!

Velice se mi ale líbilo, s jakou grácií utřel moderátorku, která se do něj neustále navážela a chtěla slyšet z jeho úst odpovědi, které mu ona sama vnucovala.

;-D;-D;-D

5 9
možnosti
JN

J76o54s95e79f 49N35i31k98l

12. 5. 2021 19:56

Pane, o Vrběticích víte kulové, informace jsou přece přísně tajné...ale budiž...daleko více mi vadí vaše hloupé připomínky k prezidentovi ČR a prostor, který tím směrem dáváte ostatním diskutujícím...dost ostudné, ale vaše ego určitě plesá a tetelí se blahem...;-€

13 19
možnosti
VB

Vždyť já se ho zastávám, je mi ho líto a nechci, aby se zesměšňoval v přímých přenosech bulvárních stanic jako je Prima atd.

18 4
možnosti
JN

Když jsem ho viděl při kladení věnců s jeho třesoucíma se nohama, jak ho ta ochranka podpírá, nabyl jsem dojmu, že se co nevidět počůrá...

5 5
možnosti
VV

to nehrozilo on pouziva hipp.

3 2
možnosti
MK

Karma. Pohledem na Zemana bych trestal ty zločince, na které je i terst smrti málo.

16 4
možnosti
JH

Škoda, že takových nápaditých inteligentů nezasedá u soudů více:-(

5 3
možnosti
Foto

On ponižuje stále někoho, takže na hrubý pytel hrubá záplata. Karma.

25 6
možnosti

Souhlas, zejména s poslední větou.R^R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik