Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Útisk Arabů v různé míře existuje (třeba v tom, že lidé, kteří po vysídlení z arabských měst a z Jeruzaléma získali dům ve V Jeruzalémě o něj po anexi opět mohou přijít s argumentem, že půda má být vrácena Židům, ale jejich půda nikoliv), dá se prokázat i v rozpočtu, někteří izr. politici to otevřeně prohlašují za správné - židovský stát - atd., ale prostě nic z toho neopravňuje teroristy střílet rakety na civilní cíle v Izraeli, nebo vraždit kolemjdoucí.

Pokud se poperou demonstranti s policií, je to tak nějak normální, pokud si dvě militantní skupiny vzájemně rozbijí hlavy (Bejtar Jeruzalém), tak taky, ale civilisté, synagogy, nemocnice atd. nesmí být cílem.

0 0
možnosti

Nepřekvapuje, že mlčí Rusko, které nikdy neodsoudilo jediný teroristický útok proti Izraeli.

1 0
možnosti

Rusko rovněž financuje palestinskou samosprávu.

0 0
možnosti

No, skoro jako bych četl Rudé Právo. Vy ,i všichni prozatímní diskutující, jste taktně pominul vystěhování několika rodin z Východního Jeruzaléma. Ty rodiny ta bydlí přes 70 let. Pochopte, že né každý si nechá kakat na hlavu, jako Češi.

Reakce Palestinců byla naprosto předvídatelná, a proto si myslím, že Netanjahu prostě zase obětoval pár Izraelců, aby si posílil pozici.

0 3
možnosti

Průměrný český novinář palestinské útoky ignoruje a když se Izrael začne bránit, napíše něco jako "Izrael vraždí děti". Expertem na to je například Železný z ČT.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Teď na to koukám v telce. Karma.

1 0
možnosti
Foto

Konečně řešení palestinské otázky není formou omezeného státního terorismu že strany Izraele možné. Je třeba poslouchat rady zkušených státu, například Ruské Federace. Násilné akce k řešení nevedou a nikdy nevedly. Takto to bude trvat do nekonečna Rv

0 9
možnosti

P11e58t62r 69B50u44r35i63a55n

12. 5. 2021 17:10

Tak to máte výjimečně pravdu. S násilnými akcemi má Rusko opravdu velmi bohaté zkušenosti.

5 0
možnosti
Foto

R^ - a poděkování i ode mě.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS