Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejhorší je, že MZ ČR rozhoduje o právech obyvatelstva silně mimo vědu. Např. teď zřejmě prosazují, že cestovat s covid - pasem by mohli i očkovaní pouze jednou dávkou. Takový návrh zazněl i v Rakousku, tam se ovšem jedna politička - lékařka rozčílila, protože - i podle výrobců a stejně tak podle EMA - jedna dávka nestačí, v praxi se ukazuje nižší účinnost vakcín (dokonce se zvažuje na podzim třetí dávka), mnozí po první dávce dostali covid, takže ona rakouská lékařka v jejich parlamentu vynadala rakouské vládě, že staví do nerovného postavení z covidu uzdravené, jejichž imunita trvá déle než 6 měsíců, zatímco ti očkovaní první dávkou budou i nadále infekční. Zřejmě se MZ ČR inspiruje spíše v horších nápadech, nikoli podle skutečných vědeckých studií.

0 0
možnosti

Na to, pane Flaško, přeci odpověděli již staří Římané - Pecunia non olet! :-(

0 0
možnosti

Tedy takto konkrétně pravil císař Vespasianus k synovi/generálovi a následníku trůnu Titovi ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši. R^

Je zajímavé že už ani ti největší zoufalci z řad koblihářů se v této chvíli nezúčastní diskuse.

Buď jim skončila šichta, nebo jim to došlo.

Sázím na to prvé.:-)

2 0
možnosti
Foto

Další papaláš.

2 0
možnosti

U psychopatů jde o vlastní ego, moc a slávu. Tomu neumí odolat. Proto si Arenberger o ten ministerský post sám řekl...

1 0
možnosti
Foto

Evidentně ani na čtvrtý pokus to není ta nejlepší volba.

Nedávno jsem dostal vtipný mail "Nemá někdo k zapůjčení skripta z medicíny ? Při tomhle tempu výměny ministrů zdravotnictví už budu asi brzy na řadě...."

4 0
možnosti

A to si ve světě kožní lékaři nic moc zvláštního nevydělávají. Až se na MZ ČR a MF ČR dostanou nezávislejší noví ministři, nechť se podívají na to, jak hospodařily mj. fakultní nemocnice.

0 0
možnosti

Ano, pan Babiše vícekrát zmínil, jak za ODS bujela korupce, a co za něho - to snad počítá s tím, že většina občanů jsou nesvéprávní jedinci? No, někteří k tomu už asi nemají daleko, protože za této vlády jsou lidi oblbováni jednostrannými tvrzeními, a kde chybí možnost porovnání, tam se rozumu nedaří. Volme hnutí Přísaha, bude snad přece jen trochu méně korupce.

0 0
možnosti

P54e94t13r 46B98u17r51i63a48n

12. 5. 2021 15:46

:-) je to šílený hnůj, do kterého nás tito, prezident spodních deseti milionů, premiér Agrofertu a jejich nohsledi přivedli.

7 0
možnosti

Narcis. To je ten důvod. Ješitnost zvítězila nad opatrností.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,40
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.