Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A31d54a12m 27M75a57l76ý

12. 5. 2021 15:16

To je dobře, že je bohatý, alespoň nebude mít potřebu krást, že .... ;-D

Jo on už kradl, krátil daně .... :-/

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
KT

Taky to nechápu, vždyť při takovém náporu práce nelze ještě počítat majetek. Taky nevím jestli mám v peněžence tři nebo čtyři stovky.

8 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
Foto

I81v64a98n 10V25e64s86e35l33ý

12. 5. 2021 13:07

Zrovna dopoledne jsem to probíral s bývalým kolegou a došli jsme k poznání, že vlastně nevíme proč Ahrenberger toho ministra vzal. Vždyť klidně mohl ředitelovat nemocnici a užívat si majetků a nikde by po něm ani pes něštěkl. Takže buď nabubřelé ego, pocit že národ spasí od covidu nebo na něj Babiš něco má aby ho mohl kompromitovat. Napadá někoho z vás nějaká jiná možnost?

11 0
možnosti
KT

Prý se rád převádí a sám se poslouchá.

1 0
možnosti
JK

Babiš nebude najímat někoho, na koho nemá složku, pak je jen na novinářích zjistit, co v ní je. Počet nemovitostí není tak zajímavý, ale kdy, od koho, a za kolik jsou pořízeny, to už na kousek složky vypadá.

Ředitelé jeho firem, to je zástup StBáků, nikdo se neschová.

7 0
možnosti
Foto

R^ ANO, i s těmito slovy vyhráli volby.

4 0
možnosti
MB

Doba je fakt úsměvná. Gross s igelitkou a nervozní Kocourek v TV - odklaněč peněz od manželky. To jsou jsou mravní hrdinové ! Chudobní vstupují, aby se nám žilo lépe ! Bureš, dle registrů je v Německu a Slovensku bohatý. V ČR je chudý, nic nemá ! My zase nemáme Zákon o registru. O korupci ! Obětoval se i ředitel nemocnice ! Prymula za své šmelení, nedostal bezpečnostní prověrku. Zase dostal Státní vyznamenání ! Duše zesnulých, jsou zase v pivním kelímku !

Petr Arenberger, mi mluví z duše ! Nic nevlastní. Po nátlaku "Seznamu" a mediálních hyen - Rázem zbohatne. Už vlastní vše ! Kocourek odkláněl od ženy - Tito chudobní odklání od nás - Od státu ! Vážně, on je ještě někdo bere vážně ? ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Ale mě se tuhle stalo totéž, co panu ministrovi. Také jsem myslel, že nemám ani korunu, a pak jsem v kapse u domácích kalhot našel stovku!

12 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.