Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

řekl bych, že spíš prohráváme svojí přirozenost pod návalem manipulací....chovat se ekologicky není špatné ale měli by jsme si všimnout, že prohráváme sociální ekologii a duševní stabilitu ve jménu větší a lepší manipulace, kdy rozdíl mezi Bruselem a Pekingem co se týká špickování lidí je tak deset let. v 95.R někomu říct o skenování prstu tak by šli na náměstí, dneska to spolknou jako malinu a jsou další návrhy jak utahovat šrouby

0 0
možnosti
VR

Takové novodobé "poručíme větru dešti ..."!

1 0
možnosti

ono jde spíš o to, kde se to zastaví a jestli tím nezrecyklujeme taky Homo Sapiens ono to tak vypadá

0 0
možnosti
JK

Před zprávou pana Heymanna z Deutsche Bank je pochopitelně nutné si napřed přečíst klimatickou zprávu OSN. Ani pan Heynmann, když si stavěl dům, jistě nezačal jak první ze všeho stavět střechu :-)

0 1
možnosti
MP

Vy jste tu analýzu Deutsche Bank evidentně nečetl.

1 0
možnosti
Foto

Na koncité cesty bude hlad a zima.

0 0
možnosti
Foto

Jako optimální řešení se mi jeví zavřít poblázněné klimatické a antiklimatické aktivisty na 48 hodin do nějakého nepoužívaného hnědouhelného dolu. Vzájemně by se vybili a byl by pokoj. :-)

2 0
možnosti
KL

Eko-diktatura je první diktatura v dějinách lidstva, která se děje pro naše Dobro. A proto je třeba se dívat na každého, kdo by proti ní něco namítal, jako na někoho, kdo nám toto Dobro nepřeje. A pořádně s ním zatočit!

5 0
možnosti
JL

Taky si myslím, že to bude náročné, hlavně pro chudé země, které nemají moře, horské řeky, vichr nad hlavou, což je speciálně Česko. Bude to taková nová éra připomínající budování komunismu. Vtipné na tom je i to, že je to tak trochu nesmysl. Diktatury jako Rusko, Čína, Brazílie, Filipíny aj. si stejně budou dělat, co budou chtít. Čína a Indie vychrlí dohromady víc uhlíku než mrňavá Evropa, nebo se pletu?

5 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik