Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš text je silně naivní a velmi nemoudrý. Já vím, vždycky se dají najít argumenty pro to, co chcete odůvodnit, byť by to byl sebevětší nesmysl. Vždycky se dá selektovat použít vhodný názor. Např. vámi zvolený MUDr. Hnízdil je od současných obtíží odborně velmi vzdálen-zřejmě vám nestačila velmi zasvěcená osvěta zubaře v loňském roce.

Stejně tak nemáte pravdu v zajištění ochrany a odolnosti zdravého a sportem udržovaného organismu, protože praktické zkušenosti říkají něco jiného.

Máte pravdu v tom, že na současném stavu silně profitují farmaceutické firmy, ale nejen ony.

Ve své propagaci "škodlivosti" očkování nejste zdaleka první a ani sám, ale dost i odborně vzdělaných "kazatelů" tohoto přístupu změnilo názor po prodělání nemoci. Trochu mi svým textem připadáte, jako kdybyste chtěl zánět slepého střeva nebo žlučníku chtěl eliminovat zdravou stravou a pohybem na čerstvém vzduchu.

Vakcína může samozřejmě u někoho způsobit obtíže, zejména při spěchu a nerespektování dispozic jednotlivce, ale zatím se to děje v minimálním podílu z celku.

Určitě se nenechte očkovat a žijte svůj zdravý život podle MUDr. Hnízdila, nic proti tomu. Jen bych vám doporučil, abyste v případě skutečných obtíží závažnější ethiologie vyhledal skutečného odborníka, protože celostní medicína neznamená, že léčí celek a tudíž také všechno.

0 0
možnosti
VB

Panu Koreckému: Německo zařídilo, že u nich se zájemce o očkování dozví nejpodstatnější informace o ev. závažných vedl. účincích, před podpisem to dostane na stejném papíru, takže má šanci si sám zvážit, zda riskne např. zhoršení zdrav. stavu (má např. potíže se srdcem a vakcína může přechodně činnost srdce "rozhodit") nebo riskne, že dostane covid-19, resp. tam se ho lékař zeptá, zda se může účinně chránit před covidem bez očkování.

0 0
možnosti
VB

Já to vidím ještě možná hůř než vy: každý den si projedu média SRN, Švédska, Rakouska, Švýcarska, kouknu na informace úřadů v USA atd. - jsme na tom hůř než jejich občané, u nás se skutečně neposkytují informace pravdivé, u nás se tlačí na lidi jednostranně, p. Arenberger a spol. straší lidi mutacemi (Švýcaři vědí, že mají registrováno kolem 50 000 různých kombinací mutací, Němci vědí, že během týdne se např. britská mutace potvrdila až v 99 % vzorcích - a nikdo tam nešílí, je to normál. vývoj). U nich se říká o vedl. účincích vakcín a o nejistotě ohledně jejich účinnosti víc než u nás, víc se tam prezentují studie prokazující spolehlivou imunitu po prodělání nemoci. ČR z hlediska vědy i práva sklouzla na úroveň Číny, západ. země si přece jen zachovaly základ. hodnoty západ. civilizace a hlavně čest a důstojnost. Ptám se, komu to slouží, když u nás se uznává imunita po covidu jen v délce 3 měsíce, když SRN a Rakousko ji uznaly na dobu nejméně 6 měsíců, stejně tak americké CDC?

1 1
možnosti

Máte naprostou pravdu. Ať se nechají naočkovat ti, co se cítí ohroženi (starší ročníky, nemocní). Všechny restrikce od začátku hráli na to, aby ochránili ohrožené skupiny. Teď, když jsou vesměs naočkovaní potřební, tak by měli dát už pokoj. Ale budou šikanovat lidi, kterým se tohle očkování z různých důvodů nezdá a pro jistotu ještě zamlčovat data , která se jim nehodí do krámu.

1 0
možnosti
PK

Nějak zapomínáte na rozmanitost populace, starší, nemocni asi nejsou schopni vaší, jinak jistě správnou ideu v zdravém těle zdravý duch, už dodržovat. Já osobně se neobávám účinků očkování a pokud se podíváte po světě činí velmi podobně všechny vlády, lepší řešení se asi nenalezlo....

2 0
možnosti
LP

...taktika, jak lidem omezit svobody, vyvolat strach a tak je potom lépe ovládat.

Zdroj: https://zavorka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770545

;-D a zamyslel jste se někdy i nad tím, proč by naše vláda něco takového, záměrně a cíleně dělala, když díky nepopulárním opatřením jí klesá podpora, a té její menší části dokonce reálně hrozí, že se ani nedostane do parlamentu ?;-)

7 0
možnosti
RS

Ani jedno ani druhé.

Očkování mRNA vakcinami je nepřípustná genetická manipulace.

2 4
možnosti
JD

J35a62n 71D85o38u93š24e37k

11. 5. 2021 23:22

A tyhle kydy zase informační manipulace. Měl bych si už konečně zvyknout, že Češi jsou fakt hodně dobře v jedné věci. O všem vědět prd, ale přesto na to mít jasný názor.

4 1
možnosti
JK

Nevíš něco o očkování ? Přijď mezi nás na blog iDnes.cz :-). Pomáháte i s hemeroidy ?

0 0
možnosti
PK

Obdobně jako my se chová celý vyspělejší svět. Jen zdravou výživou a cvičením to nevyřešíte.

5 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik