Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na FB jsem díky Filipovi vnímal, že by mi mohlo stát za to sem nakouknout. Stálo to za to. Přesně vystiženo včetně následného "oni". Diskuzi jsem četl jen k větvi s panem Kameníkem...také trefné :) Tobě R^

2 0
možnosti
Foto

Díky moc, Karle. Za tvé zastavení ... a tohle je pro mne impuls do diskuze vstoupit. Jsem ráda, žes ji - uvidíme - uzavřel ...a jakR^. Sebevědomě bez jediného mindráku řeknu, že každý "můj" vulgarismus - tedy ty splašky a hnůj a špína a forma a slova dlaždiče pro nepřežití přispěchavšího NÁHLE útlocitného davu - je materiál, který zcela klidně použiju zas a znova. Neb je to souhrn ročních pravých úvah a nitra a renomé pana Cilicha. Systém - já vám pošlu návod, jak to očůrat a obejít, jak se na policajty připravit- jak co nedodržet a všemu a všem se vysmát - rozesílááám - tak toto hrdinné a disidentsky "cilichoodvážné"- jsem ani nepoužila. Je až dojemné jak jeden tu očekává moji sebereflexi, druhý mne má za hysterku agresivní, třetí za mrtvolu, do níž se nekope, další muž zde pláče, jak jsem potopila SPOLU8-oblogera, hrome, takhle člověku UBLÍŽIT? To by si on z úcty nedovolil, měla bych mlčet.atd. Jedna , co nepřežije, že jsem ji -a právem, přirovnala k poslanci Volnému, mi bude spílat strachem z covidu, co se mnou udělal... Podtrženo sečteno - Kilebergerová UBLÍŹILA někomu, kdo měsíce nevnímal a jako vulgár první třídy psal své články a každému z těch poplašených tady byly všichni ti, co se dodnes z tragického řetězení smrtí v rodinách ještě nevzpamatovali, ukradení a připadal jim on i oni sobě slušní, z křížů na Staromáku si dělali akorát srandu - a pak je tu nebohá oběť Cilich. Ublíženo...

1 0
možnosti

R^Tož tak - moc sem sa bavil tím tvým psaním.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

V téhle době se krásně odhalují charaktery. :-)

3 0
možnosti

Když se začalo v prosinci očkovat, věděl jsem okamžitě, že je to úlitba jak si zajistit alespoň trochu svobody. Mé rozhodnutí, bez jakéhokoliv vnitřního dilema,

padlo hned. Někomu stačí sedět doma a přemítat o svobodě ale já mám nohy toulaví. Teď už jen čekám na zavedení covid pasů a hurá do světa.:-)R^

5 2
možnosti

V něčem s paní Radkou souhlasím v něčem ne..ale téměř po čtyřiceti blocích pana Cilicha ve kterých bojuje proti rouškam:-) , v dalších proti buzeraci vlády a vychloubání jeho genetickou imunitou kterou mu můžeme jen přát, je jeho rozhodnutí se očkovat poněkud překvapivé. I když nám do toho nic není.

8 0
možnosti
Foto

I91v89o 59C85i88l69i12c77h

12. 5. 2021 4:22

A co je na tom překvapivého? Očkování jsem nikdy neodsuzoval a ten jediný důvod, který bohužel nastal, jsem popsal. A zdravotní opravdu není.

2 1
možnosti

Zasloužená karma. (Cit.Ziegler)

2 3
možnosti

Za všechno může pan Cilich, nemá být upřímný. To on paní Radku vyprovokoval k takovému úletu. Hanba mu. ;-O

6 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I40v51o 98C44i15l70i24c71h

11. 5. 2021 21:39

Nejvíc mne na tom dostává to, že já ten názor ve skutečnosti ani nezměnil. Očkování potřebných jsem vždy podporoval a jediná změna je v tom, že mne kvůli práci donutili k očkování i když ten potřebný nejsem.

2 2
možnosti

No jo, furt se nám to tady opakuje. Profesor Pirk vstoupil do strany, aby mohl dělat svoji práci, Andrej Babiš vstoupil do strany, aby mohl dělat svoji práci. A někdo jiný se zase proti svému přesvědčení nechá očkovat jen proto, aby mohl dělat svoji práci.

8 1
možnosti
Foto

I55v27o 10C60i12l19i35c93h

11. 5. 2021 21:16

Nečtete mne asi dostatečně pečlivě, nebylo to proti mému přesvědčení, ale proto, že to bylo zrovna pro mne osobně zbytečné. Zaplatíte mi to i Vy, pokud platíte daně.

2 2
možnosti
Foto

Radko, je mi nesmírně líto toho, co se Ti zřejmě stalo, ale tohle sis mohla odpustit. Nepomůže to nikomu a ničemu.

9 3
možnosti
Foto

I26v53o 89C34i82l73i51c24h

11. 5. 2021 21:13

Ale zase karmu má krásnou R^ Mnohem lepší, než mám já u toho článku, kde jsem možná mnoho mých fanoušků, ale jak zde vidno i odpůrců s černobílým viděním naštval. Škoda, že mnoho lidí není schopno se zamyslet nad tím, proč jsem něco takového vlastně vůbec zveřejnil i když jsem nemusel a nevzniklo by nejspíš asi ani tohle veledílo.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS