Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane Jakl manipulujete se zákonem i se slovy. Obecně je vhodné, aby vysílání ČT kontrolovala rada složená z občanů, kteří zastupují významné národní proudy. Zdá se, že Zemanovckobabišovská klika je nyní významný proud, který popohání SPD a komunisté, za přidělené dárečky. To je spolčení pouze momentálně sněmovní, vypočítavě výhodné, a že není většinové ani národní se jistě ukáže u dalších voleb. Takže když je u kandidátů rozhodující jejich nenávist k demokracii, k opozici a k současnému řediteli ČT, podle uniklých not pro volbu u ANO, pak obrana, že nejde o zástupce významných národních proudů je důvodná, zvláště u některých postaviček které se probojovali do nejužšího výběru. Například Zdeněk Pernes zastupující Radu seniorů ČR, která nemá téměř žádné členy nezastupuje nikoho jen kamarádí s Milošem Hradní troskou. Rada byla vyhozena od Seniorů ČR (což je největší organizace seniorů) a ta se od ní veřejně důrazně distancuje.

0 3
možnosti
VB

ČT má mj. zprostředkovávat informace natolik objektivně, aby si divák mohl vytvořit vlastní úsudek (to platí i ve světě), nikoli válcovat veřejné mínění jednostranně zbarvenými tvrzeními. Např. pokud se mluví o Dukovanech, mělo by se mluvit i o tom, že Rakousko, Německo, Švýcarsko aj. "jádro" nechtějí - občan by měl vědět proč a jak to jádro ony státy umějí nahrazovat. Nikoli lidem tvrdit, že existuje jen jedno řešení.

2 1
možnosti
ZZ

Věřte, že nahrazovat jádro dovozem energie, není řešení.

:-P:-P:-P

3 0
možnosti
VB

Já si hlavně myslím, že veřejnoprávní média by neměla sloužit významně jen ke stranickým monologům subjektů momentálně zastoupeným v parlamentu, v radě by neměli být straníci či politici ani osoby zjevně ve střetu zájmů.

2 1
možnosti
JN

J83i25ř29í 90N67ě41m32e43c

12. 5. 2021 20:21

Kdesi jsem zaslechl názor, že ČT byla vždy prorežimní médium a na tom se nic nezměnilo, protože nyní je "probruselská".

A jeden apolitický příklad za vše ... Brusel teď tlačí elektromobilitu, tzn. vše spjaté s tímto je naprosto perfektní. I negativa jsou vlastně pozitiva a dát prostor oponentům je nejen zbytečné, ale přímo nechtěné ...

Tzn. s tou radou je to tedy pro ně nepříjemná patálie ... fuj nějací kritici. Za mě karma. R^

5 1
možnosti
JK

To mě podrž, tak vy jste něco "zaslechl" a proto je nutné ČT podřídit Zemanobabišovské klice s podporou komunistu a SPD. Až bude ČT dokola předčítat prohlášení Hradní trosky, začne glorifikovat zloděje a lháře Babiše, začne tvrdit, že za komuny bylo líp a před zprávami budeme všichni povinně před televizí zpívat internacionálů a pomodlíme se za Putina, pak vám bude dobře a budete se cítit jako doma v Rusku.

Tak teď jste "zaslechl", přečetl tohle, obrátíte propagaci podle toho co zaslechnete?

0 1
možnosti
Foto

České televizi pomůže jediné: Zakódovat a ať si i platí ti, kdo se na ni chtějí dívat. Pak bychom viděli zájem, potřebnost a mohli bychom si ušetřit všechny tahanice kolem ní.

9 0
možnosti
JO

Potrhlý Ladislav Jakl

0 6
možnosti
PS

P46e13t35r 93S59k25á75c68e18l

13. 5. 2021 20:41

Popletl jste si místo k diskuzi, zde se bavíme o myšlenkách a skutcích. O lidech se baví úplně někde jinde, v podnicích dříve označovaných jako V. cenová skupina.

0 0
možnosti
Foto

"Síly a zájmové skupiny" zde vyznívá jako cosi bez kontur a jména. Cosi jako ilumináti. A ještě navíc působící "po celé věky". Patrně tím míníte přinejmenším celá dlouhá desetiletí. Jako by ti bdělí pozorovatelé po celé věky podřimovali a čekali na ty skutečně vědoucí a na ty schopné vnímat celou problematiku a spatřovat způsoby zkvalitnění chodu ČT. A již nějaký čas zříme, jak přicházejí. Matocha nespokojený, že televize mluví proti neomylné vládě , Veselý, který ví jako jeden z mála, jak hovořit přátelsky s neomylným panem prezidentem......

2 5
možnosti
Foto

V tom, co už se nazývá bojem o ČT, mne zaujaly prostředky usvědčující z nekalých cílů. Podezření, která pojala ekonomická analytička H. Lipovská vůči gen. řediteli ČT panu Dvořákovi, se ukázala být lichými. Bylo by tedy na místě, aby se mu omluvila za to, jakou "reklamu" mu udělala, když se pokusila jej představit jako člověka schopného ji fyzicky zlikvidovat i na půdě ČT před zraky zaměstnanců.

Nejenže nic nenasvědčovalo tomu, že by jmenovaný měl takové sklony. Nic nenasvědčovalo ani tomu, že by byl úplný trotl, který by ji zahlušil před x svědky. Podezření, že se ze strany H. Lipovské jednalo o projev předstírané tuposti, je tedy na místě. Jaké zoufalství pramenící z důkazní a argumentační nouze musejí prožívat lidé usilující o vyhazovy redaktorů a dosažení svých cílů, když se nezastaví ani před způsoby upomínající na padesátá léta? Trapné už jim to ani moc není, protože MOC jim chutná nárámně a z její ztráty je jim nevolno.

Příkladem esenciální demagogie je způsob obhajoby H. Lipovské, který zde předvedl pan Zdeněk Danda. Její volání o pomoc v údajném pocitu ohrožení života zlehčil nejprve slovem PTÁKOVINA, později BLBOST: "Jen mne zaráží proč si nezpochybnitelně gramotný dospělý člověk vybere tu největší blbost a na té se točí. Similis simili gaudet." To je ten nejprimitivnější způsob, jakým se obhajují i ta největší svinstva. Marginalizace činu a obvinění toho, kdo si dovolil jej připomenout. Blbovi přinejmenším podobným se podle pana Dandy stává ten, kdo o blbosti píše. Připomíná to celou televizní kauzu i Váš postoj k ní.

Posmíváte se těm, kdo politickým tlakům čelí a mluví o nich. Podporujete ty, kteří předstírají diskriminaci. A ještě nedůstojně fňukají. Stejně jako si fňukla Lipovská.

3 9
možnosti
PS

P40e81t54r 13S45k75á96c14e75l

13. 5. 2021 20:48

Zde se diskutuje k myšlenkám a skutkům, nikoliv o lidech. Takže jaké jsou skutky ČT, tedy jeho vedení v čele s tím pánem? Prostor , který má Petr Hannig v médiích, zejména těch takzvaně veřejnoprávních, se dá srovnat s principem "damnatio memoriae" (vymazání z paměti) , který byl uplatňován ve starém Římě.

1 0
možnosti
AD

Forum24, toť opravdu hodnotný zdroj.

9 3
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik