Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... bych teda řekl, že sa zrovna nebojí,- ale vono sa jim zkrátka nechce;-D,- taky proč by to jako EU dělala,-žejo ?!,- kvůli ČR, BIS, Respektu, nebo kvůli vládě, demobloku, Tchajwancovi, Kroupovi,- nebo vlastně kvůůůli komuVEU?!?

4 0
možnosti

Nemyslím, že je čemu se divit. Představitelé EU, alespoň ti s pindíkem, postrádají Topolánkovy koule, což předvedl jak Borrel v Moskvě u Lavrova, tak Michel ve Stanbulu u Erdogana, kde si z nich hostitelé dělali nepokrytě kozy a ještě jim vypucovali žrádlo - a když nějakým Božím dopuštěním vypukla aféra Vrbětice, náš ghúl/prezident a Themis/ministryně spravedlnosti to bryskně zrelativizovali tím, že do vládní unam verze hodili ruské vidle. Proč by si pak bezkoulová EU pod führerstvím Německa, navnaděná ruským plynem z Nord Stream 2, trhala játra kvůli Čechům, kteří jsou co do věrchušky hot a čehý? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Proč si dělat zle kvůli proruskému kolaborantovi? :-/

4 3
možnosti
Foto

Proruskými kolaboranty myslíte politiky západních zemí EU, které odmítly vyhostit ruské diplomaty?

5 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
Foto

Celá EU spíše ještě stále kroutí hlavou nad tim, co vláda s hradem kolem kauzy předvedli. Jakou mají jistotu oni u nás, když vidí, co tady máme za ministry a hlavně za prezidenta?

12 4
možnosti

Myslím, že pokud někdo kroutí hlavou tak nad naší slavnou BIS.

2 3
možnosti

Faz.net (březen 2018): Přes 100 diplomatů bylo vyhoštěno z více než 20 zemí, také např. Německo vyhostilo 4 ruské diplomaty jako nežádoucí osoby, šlo o pracovníky tajné služby. A to vč. jejich rodinných příslušníků, dostali jen 7 dní času. Šlo tehdy o solidaritu s UK (kauza S. Skripal). My nejsme UK, máme divný Hrad a zvláštního premiéra, na vystěhování jsme dali neuvěřitelně hodně času.

2 3
možnosti

Mám na poněkud odlišný názor. Náš prezident nepodlehl naší pobočce FBI, jejího šéfa na generála nepovýšil, ale respektoval stanovisko vlády. Premiér k tomu kroku byl donucen tlakem poslanecké sněmovny a senátu. Nejsme sice UK, ale země EU mají své bezpečnostní služby a ty je pochopitelně o kauze Vrbětice informovaly ze svých zdrojů. Sehráli jsme trapnou roli lokaje USA.

3 0
možnosti

Ve Wikipedii si lze najít pojem vyhošťování, což se týká i "obyčejných" občanů, kteří se silně provinili proti zákonům, vedle nelegálně pobývajících osob jde i o ty, kteří měli už např. 5letý trvalý pobyt. Podle Evropského soudu pro lidská práva (r. 2018) lze vyhostit i ty, kteří se v Evropě déle zabydleli, ale představují závažné bezpečnostní riziko. (V němčině Ausweisung.)

0 0
možnosti

Nebojí, jen jí ten český blbákov v čele s rusákem Zemanem nestojí za to.

4 3
možnosti

Ještě že máme Tchajwance Vystrčila...

3 1
možnosti

EU vidí, jak se ke kauze staví naše politické špičky. Jinak Babiš, jinak prezident a jinak Hamáček. A té ostudy kolem toho. Vláda se neumí domluvit ani mezi sebou a na EU by měla vyhošťovat? Jsme akorát všem pro smích.

14 2
možnosti

Ve světě o našich politicích neví nikdo vůbec nic.

Tajné služby daných zemí vyhodnotily pravděpodobně Vrbětický incident úplně jinak, než naše BIS a nemají proto k podobným krokům důvod.

:-)

5 3
možnosti

J88a26n 81R30á18ž

11. 5. 2021 9:59

Proti vyhoštění ruských diplomatů nic nemám, protože v tak málo významné zemi jako je ČR musí stačit Rusům max. 10 diplomatů a středoevropské sídlo ruských tajných služeb tu mít nemusíme.

Ovšem vadí mi, že se BIS ukazuje víc jako servisní organizace CIA, než jako zpravodajská služba suverénního státu a že tak propálený novinář, jako je Kroupa, ovlivňuje naši politiku.

10 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články