Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to také nechápu, Petře. Ale prostě to neřeším, když se mě to netýká a ani mě to nijak neomezuje.:-)

3 0
možnosti
ZJ

To přeci pod Vaší úroveň. Řešit počet pohlaví. Důležitejší je konntrola pohybu prezidenta ČR a jak má nafouknuté galusky u vozíku.

2 2
možnosti
VD

Britský Facebook rozlišuje 71 pohlaví...

2 0
možnosti
SB

A jak k tomu přijdou ti dvaasedmdesátí, že jsou opomenuti e nezmiňováni?

3 0
možnosti
SB

Jen pro zajímavost. Je to sice mimo téma článku, ale rozvíjím myšlenku, kterou jste nadhodil, tedy myšlenku dvou záchodů v garsonce.

Historicky dva záchody mívali v Itálii v dobách, kdy u venkovských stavení byly ty typické známé budky. Ještě jsem to jednou viděl jako už něco zastaralého a nepoužívaného. Uvnitř už měli normální splachovací, ale na dvorečku ještě měly ty dvě budky.

Avšak účel, proč tam bývaly ty budky dvě a nikoli jen jedna, byl jiný než že by bylajedna pro pány a druhá pro dámy. Bylo to proto, aby je uživatelé mohli vždy po roce používání vystřídat. Během jednoho roku zaplnili zásobník pod jednou budkou, pak začali na rok používat druhou budku a mezitím ten naplněný zásobník pod tou první budkou byl vyprázdněn. Tehdy samozřejmě nevěděli, že existují nějaké mikroorganismy, ale věděli, že se to nějakým způsobem záhadně samo vyprázdní.

Když jsem Italům říkal, že u nás se ty záchody po naplnění vyprazdŇovaly a vyvážely, tak se divili (a svým způsobem dost logicky), proč si naši předkové takto přidělávali práci.

4 0
možnosti
Foto

Náhodou, pěkná myšlenka.

1 0
možnosti
JF

J58i41ř25í 30F60o54g68e83l

11. 5. 2021 7:26

Pohlaví budou vždy jen dvě, i kdyby se všichni vyznavači těch 40 na hlavu stavěli.

8 0
možnosti
TD

No, jedna možnost je trápit se tím a napsat o tom blog.

Druhá možnost je použít Google a během pár sekund se k tomu seznamu dostat. Přesněji k seznamům, není jeden. Zjistíte, že drtivá většina položek na seznamu jsou duplicitní varianty. Ale rozhořčuje se nad tím pěkně, viďte? :-)

1 1
možnosti
Foto

Já se nad tím zase tak moc nerozhořčuji. Přijde mi to hodně divné. To se za chvíli bude skupina těch, kteří se cítí jako Marťané, domáhat svých práv, aby v hospodách byla povinné jen zelená? Ať se klidně každý cítí jak chce. Ale cítímli li se psem a jako pes se chovám, tak jsem stejně vždy mužem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.