Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J47a67n 48R27á49ž

11. 5. 2021 15:54

Registrované partnerství je právoplatný sňatek homosexuálů. Tak "Vo co go?"

1 0
možnosti

Právoplatný sňatek by měl mít možnost uzavžřít každý, ale manželství pouze muž a žena. V čem je problém?

1 0
možnosti
Foto

Miluji psí boudu.

Budeme sezdáni a budeme manželé???

Když já ji tak miluji.

2 0
možnosti

A98l96e74x 96G33r95e93g53o18r

10. 5. 2021 20:07

Narok má manželství přeci není automatický.

Jde o mnoho aspektů a problémů, které by samotné slovo manželství homosexuálů znamenalo. Jsem i když s jistým sebezapřením proto, aby měli registrovaní partneři zcela identická práva a povinností jako manželské páry.

Ale nechtějte prznit český jazyk tím, že zcela v zájmu vlastního sobectví zničíte samotný výraz pro svazek muže a ženy ,ženatého muže a vdanou ženu, což právě to slovo manželství a manželé jednoznačně definuje.

Nejsme v anglosaských zemích,kde jedno slovo znamená jak manželství tak i označení ženatého může a vdané ženy. U nás to tak není.

3 0
možnosti

Nevšiml jsem si, že by jinosexůálové byli diskriminováni. Mají naprosto stejná práva, jako ostatní. Akorát chtějí pořád něco navíc, neustále zvyšují své nároky. Takhle si ale moc zastánců nevytvoří.

3 0
možnosti

Stejnopohlavní manželství je zavedeno v půlce EU, celé Severní Americe, ve většině Jižní Ameriky a v celé Austrálii. Odpůrcům doporučuji Rusko, Čínu a muslimské země.

1 5
možnosti
Foto

jenomže tomu neříkají manželství

3 0
možnosti
Foto

Já se také domnívám, že možnost uzavřít právoplatný sňatek by měl mít každý. Třeba i bratr se sestrou, bratr s bratrem, syn s matkou, otec s dcerou, otec se synem, vnuk s babičkou ..............

6 1
možnosti

muž s koněm, dítě s lustrem, nebo žena s Karlem IV....

3 1
možnosti

Je zajímavé, že se přetřásají práva LGBT, ale uvědomuje si někdo práva dítěte? Když si dva homosexuálové adoptují holčičku, jak ji seznámí se ženskými problémy v pubertě? Pokud si lesby nepořídí dítě přes IVF, tak někde existuje otec, který má také právo na dítě, a dítě na něj. Institut manželství byl vybudován právě na ochranu rodiny a dětí.

Než do toho začnete vrtat, zamyslete se pořádně. Proto si myslím, že je lepší dát registrovanému partnerství více práv a napřed domyslet, jaké důsledky bude mít bourání manželství.

6 0
možnosti

A když je matka běhna a nasává, jak dceru seznámí se ženskými problémy v pubertě?

0 1
možnosti

Z možnosti uzavřít manželství jsou výslovně vyloučeni například sourozenci. Tedy jsou diskriminováni už ze zákona. Jestliže manželství pro všechny, pak i pro sourozence? Nebo pro ně má platit diskriminace i nadále?

Mě také nechtějí pustit na plovárně do dámských šaten. Cítím se tím silně diskriminován, protože jsem několikrát hrál roli princezny. Tedy bych měl mít právo vstoupit do dámských šaten.

13 0
možnosti

Slovo diskriminace znamená to, na čem se lidi shodnou, že diskriminací je. V minulosti se to změnilo asi tisíckrát. Například to, že ženy nemají volební právo, původně za diskriminaci vůbec považováno nebylo. Jenom patříte tak trochu do starého železa, to je celý ten problém.

0 0
možnosti

J56i30ř44í 14F65o79g92e32l

10. 5. 2021 14:17

Terezo, klidně si uzavírejte ženženství a bude to v pohodě.

Ale manželství je právoplatný sňatek výlučně muže a ženy a já doufám, že tomu tak bude i nadále.

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS