Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
MK

M67i75l32a25n 98K74e74s53l

9. 5. 2021 21:57

ČT dobře udělala.Nechtěla,aby nám odešla bojová nálada.

0 1
možnosti
GH

Ano, ta prehlidka v Moskve byla zajimava...zde je na to link:

https://www.youtube.com/watch?v=IG3LAUonvCc

Attachments area

Preview YouTube video Russia: Victory Day parade in Moscow's Red Square | LIVE

0 0
možnosti
JF

"Kreml nezná druhou světovou válku, jeho zajímá jen „Velká vlastenecká válka“. No jistě, přece se nepřiznají, že válka běžela už dva roky a SSSR si s Německem parceloval východní Evropu a v rámci paktu Molotov–Ribbentrop dodával Hitlerovi strategické suroviny v době, kdy na Británii padaly bomby. To byla přece buržoazní válka, kterou vedli imperialisté mezi sebou. Vpád do Polska z druhé strany, než byla ta, kterou napochodoval Wehrmacht, se vysvětluje jako geniální čin nutný pro obranu SSSR. Proč při tom bylo nutné vraždit Poláky, o tom už se nemluví. Při katyňském masakru bylo zavražděno přibližně 22 000 mužů – zejména důstojníků a příslušníků inteligence. Stalinova propaganda se to pokusila hodit na Němce a tato lež se hlásala prakticky až do konce SSSR." Historie si žádá, abychom vyvodili závěry a poučili se, ale bohužel mnohé věci z ideologie nacistů, kteří byli posedlí bludnými teoriemi o své výlučnosti, se znovu zkoušejí,‘ zdůraznil prezident Putin. A historie také si žádá, abychom si uvědomovali, že v současné době bludy o své výlučnosti hlásá Putinovské Rusko! :-( https://www.forum24.cz/mluvil-putin-vynechal-dva-roky-valky-i-spojence-a-vyhrozoval/

6 1
možnosti
LT

No ten článek je taky pěkný paskvil.

Porovnejte prosím ten článek na který jste dával odkaz s tímto článkem (schválně jsem vyhledal článek na stejných stránkách).

https://www.forum24.cz/kolik-pomoci-spojenci-za-valky-poslali-sovetskemu-svazu/

Je zajímavé, jak se dokáže změnit pohled autora (ano, oba články psal stejný autor) během šesti let. Jeho článek z roku 2015 považuji za velmi perfektní dílo....bohužel nemohu říci to samé o článku z letošního roku.

0 0
možnosti
Foto

Proč, by to měla ČT vysílat?????

0 0
možnosti
VV

Protoze si to clenove KSCM preji.;-D

3 0
možnosti
VB

Mne by potěšilo, kdyby ČT vyšla více ze zaběhané šablony, kdyby nám ukázala, zda a jak se slavilo např. v UK, USA, ale také např. ve Švýcarsku, Nizozemí apod. Nicméně ČT dala myslím včera dobrý dokument Osvětimský svědek a Pražské povstání. Jinak by ČT filmy vytvořené za doby SSSR neměla přejmenovávat na "ruské", i když dnes je to stejně jedno, jejich totalit. režim si dál žije po svém. Nová vláda po volbách by se mj. měla podívat, kdo u nás vlastní či jinak ovládá stěžejní média, aby si je např. mezi sebe nedělilo několik oligarchů, stejně tak je třeba hlídat členy v radě pro veřejnoprávní vysílání.

0 0
možnosti
JL

Přehlídka byla báječná. V jednom záběru bylo dokonce vidět, jak ze samého dojetí, Láďa Jakl pohazuje pleší.R^

2 0
možnosti
Foto

Velice trapné, ale jste určitě nadmíru spokojen

1 2
možnosti
KT

Nejsem nadmíru spokojen, jsem nadmíru ukojen, Zbyňdo?

A u tebe co, taky dobré?

6 0
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik