Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hamacek do poslední chvíle o akci Vrbetice nevěděl. Proto se choval tak, jak se choval. Pan Babiš se o příkazu Washingtonu ke spuštění akce dozvěděl od BIS dříve, proto Hamackovi cestu zakázal.

0 3
možnosti
Foto

Hej, z kolotoče to tak vyzerá. ;-D

4 1
možnosti
MK

M46i50l37a28n 18K88e96s16l

9. 5. 2021 21:48

Není obvyklé.aby o povolání velvyslance do vlasti nevěděl ministr zahraničí.Petříček byl odvolán 12.4. -Kulhánek nastoupil 21.4.-velvyslanec přiletěl 14.4.Mezi 12. až 21.dubnem byl zastupujícím ministrem zahraničí Hamáček.Ať je Hamáček všelijaký přesto si myslím,že to sám sobě řekl.

0 0
možnosti
VB

Hvězdnou hodinou všech, kdo na kauze Vrbětice trpělivě pracovali, to zůstává. Na slova p. premiéra bych nespoléhala, příliš často svá prohlášení mění podle toho, jak zrovna vane větřík či jak se vyspí (?). Odlišila bych vnitrostranic. dění v ČSSD, to s tím patrně nemá co dělat, akorát se na tom p. Hamáček asi zapotil; pokud se hodlá opírat např. o p. Paroubka, nevidím to dobře, ale je to jejich věc. Berme v potaz i to, že se před volbami opakovaně útočí na sociál. demokracii (i kdyby zrovna neměla své maléry), ta je jako nekomunistic. levicová strana trnem v oku jednak Putinovi, jednak i některým českým byznysmenům, kteří nechtějí větší solidaritu ve společnosti, jednak vadí korupčním subjektům (bývalý premiér B. Sobotka usiloval o zkvalitnění práva). A kupodivu tuto stranu dlouhodobě poškozuje i prezident ČR (ač se po jejích zádech vyšplhal k moci). Takže podle mě je to ještě složitější a lituji české nekomunistic. levicové voliče, pokud by neměli koho volit.

1 2
možnosti
ZZ

Tento příspěvek nedává vůbec smysl.

Už ta první věta čtenáře rozhodí a zbytek už dává stejný smysl jako ta první věta.

Ptejme se spíš, kdy se Hamáček dozvěděl verzi BIS o Vrběticích ?

Teprve pak se můžeme od toho odpíchnout a vyvozovat další spekulace.

:-)

1 0
možnosti
VB

Panu Zavadilovi: Západ Vrbětice rozhodně nepodceňuje, různé západ. země mají průběžně potíže s Rusy (agenty i "firmami"), takže jsou s námi solidární. Některé tyto země vyhošťovaly už před oznámením kauzy Vrbětice, z jiných příčin, se shodným prvkem neserióznosti Ruska. A podívejme se na jednot. země EU: maďarský premiér Orbán se k Rusku i Číně lísá; v postkomunistic. zemích ještě není demokratický a právní stát na pevnějším základu, na což spoléhá právě Kreml. Takže si to nezhoršujme.

1 3
možnosti
ZZ

Nepodceňuje ? Já si naopak myslím, že na nás úplně prdí :

Proto asi premiér Andrej Babiš požádal, aby evropské státy zvážily vyhoštění alespoň jednoho ruského diplomata v solidaritě s Českou republikou kvůli kauze Vrbětice. Řekl to dnes novinářům po příchodu na neformální jednání prezidentů a premiérů zemí Evropské unie v Portugalsku. O věci debatoval s lídry členských států v pátek večer.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/premier-babis-pozadal-aby-staty-eu-zvazily-kvuli-vrbeticim-vyhosteni-ruskych-diplomatu.A210508_105634_ln_zahranici_lijk

;-D;-D;-D

A kolik jsme my vyhostili diplomatů při kauze Skripal, která se nás prakticky vůbec netýkala ?

Tuším, že to byli 3 diplomaté a připojilo se minimálně k tomu 22 zemí !!!

:-(:-(:-(

2 0
možnosti
VB

Jedno vysvětlení může být, že p. Hamáček podlehl tlaku Hradu; kdo chce obstát ve vládě, musí se podvolit Hradu, ovšem taky platí to, že kdo si zadá s Hradem, bude z toho mít spíše ostudu. Seznam Zprávy podle mě neinformují férově, daleko korektněji vyznívají dosavadní články v Respektu, radši si je přečtěte. A stále platí, že některé věci se někdy kolem vyšetřování určitou dobu nemohou říct. "Handl" s Moskvou je nesmysl, p. Hamáček byl svým způsobem pod kontrolou všech, kdo kauzu šetřili nebo k tomu měli i tajné informace. Sputnik by získal později přes EMA při EU, pokud by ho povolila (doufám, že se to nestane), takže řeči o Sputniku mohly být vyprovokovány mj. Hradem. Daleko větším problémem ale je, že se nejen Hrad a ministryně spravedlnosti, ale i nezávislé médium zasloužily o ještě větší trapas před Západem, ke spokojenosti Putina.

1 2
možnosti
ZZ

Představte si, že EU ( tedy staré členské země ) ty Vrbětice asi považují jen za nějakou lokální lapálii, či zpravodajsou hru, když nevyhostili ani jednoho Ruského diplomata.

;-(;-(;-(

1 3
možnosti
RK

Ale nepovažujií. Ale to, že se každý ústavní činitel staví ke kauze jinak, to vnímají velmi silně. Babiš jinak, Hamáček lže a Zeman kolaboruje.

4 5
možnosti
Foto

I84v69o 41C42i22l97i49c62h

9. 5. 2021 16:30

Výborná práce R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik