Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děvče, (dovolte mi k mému věku Vás tak oslovit) ,máte stoprocentní pravdu. Bohužel v dnešní rusofobní době je to jako hlas žíznivého na poušti ale i za něj velké díky.

Jako malý pamatuji pohřeb své prababičky kterou zabila na velikonoce bomba, pamatuji jak přemlouvali matku ke vstupu do JZD i karibskou krizi na vojně a 68.

Bohužel vždy se z minulosti zatracuje to co fungovalo a bylo prospěšné a vytahují se inovace které škodí lidem i společnosti a zatracuje se to na co by měl být národ hrdý.

0 0
možnosti

P11e26t85r 32K87a20d45a96v89ý

11. 5. 2021 19:37

100% pravda, díky za ní.

1 0
možnosti

P33a60v73e63l 26K35r20á20l

10. 5. 2021 10:08

Kolik například Ukrajinců, nechal vyhladovět Stalin?Ano, ten Stalin, Hitlerův spojenec, který má i velký podíl na vyvražďování Poláků. Kolik těch statečných vojáků Rudé armády padlo střelou do zad ze strany NKVD?Kdo byl strůjcem strategie "zpátky ani krok", která měla také velký vliv na obrovských ztrátách rudé armády? A proč se dnes luhanská a donětské "lidové" republiky covají na Ukrajině chovají stejně jako sudetští němci? Proč dnešní situace tam zcela věrně kopíruje situaci v našem pohraničí? Bohužel, kde chybí znalosti historie, musí nastoupit stranická ideologieRv

0 2
možnosti

To máte trošku popletené.

Obyvatelé Luhanské a Donětské "lidové" republiky se jen brání masakrování vlastních civilních obyvatel, ze strany Ukrajinských nacionalistů. Bohužel byla to nová ukrajinská vláda, která přišla s terorem na ruskojazyčné obyvatelstvo a nebyli to tedy opolčenci - které přirovnáváte k Sudetským němcům.

:-/:-/:-/

0 0
možnosti
Foto

Jako kdybych slyšel své vyučující v hodinách dějepisu za bolševika. Pak se nedivte, madame, že vás lidé nevolí, protože se za pravici jen vydáváte. Ten kdo vzpomíná na ruské bolševiky, volí rovnou KSČ. Ostatně proč chodit ke kováříčkovi, když lze jít ke kováři, že?

5 4
možnosti

Tak nás tedy poučte jak to bylo doopravdy.

Ne po bolševicku, ale po kapitalisticku.

Reichsfuehrer Heinrich Himmler to s řešením národnostní otázky u nás nemyslel vážně (1/3 vyhladit, 1/3 přesídlit, 1/3 poněmčit) - to říkal jen kvůli novinářům - aby jim tu tajnou informaci mohl poslat - zřejmě obdoba dnešního Respektu?

A přes 300 tisíc zastřelených a umučených Němci na našem území je jen fake news?

Zkrátka německá okupace byla jakási selanka, kde jediný kdo trpěl, byli Němci při odsunu?

5 1
možnosti

Jen technická poznámka, není přímá úměra mezi počtem padlých a podílem na našem osvobození.Obrat ve válce nastal poté, co Američané začali zásobovat Sovětský svaz, váha života jednotlivce byla pro Sovětský svaz ve srovnání s Američany prakticky nulová a z toho vyplývající bojová taktika byla úplně jiná. Sovětský svaz posílal své lidi "na jatka". Na rozdíl od Vás jsem již pamětník, takže Váš způsob psaní mi připomíná komunistické časy. Zkrátka dobrá komunistická údernice.

12 8
možnosti

Bitva u Stalingradu ( Volgogradu ) byla jedním z největších vojenských střetnutí druhé světové války. Sovětské vítězství přineslo obrat ve vývoji války na východní frontě a nakonec se stalo jedním ze symbolů německé porážky. Bitva skončila kapitulací německých vojsk před 75 lety, 2. února 1943.

To asi nijak nekecáte ani vy, ani já !

:-):-):-)

3 0
možnosti
Foto

Současná propaganda se nás v podstatě snaží přesvědčit, že německá branná moc z Prahy uprchla ze strachu před Vlasovci a Hitler se asi kvůli tomu zastřelil.

5 4
možnosti

I když se většina hodně snažíte, dějiny 2.WW nezměnite.

9 1
možnosti

Co třeba jít s tou druhou světovou už někam ?

1 1
možnosti

Na ilustraci č. 147 (Ladova ilustrace, Nakladatelství čs. výtvaných umělců, Praha 1957) říká fešná dáma s tuclem, hledící na fešáckou mužskou hlavu s knírem trčící před ní z bedny nastojato: Hezký člověk, ale trochu moc zabedněný! ;-)

3 3
možnosti
Foto

A nemá tam také bednu s paní autorkou?

1 5
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik