Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a41n 73R50i56c77h76t20e46r

21. 5. 2021 10:46

Jako obvykle: spousta osobních útoků, ale k obsahu blogu nic.

Faktem je, že p. Kroupa svým bombastickým prohlášením navzdory nepřinesl nic než nějaké vlastní konstrukce. Nikdo z těch, koho označil za zdroj, žádné z jeho tvrzení nepotvrdil, nepředložil jediný důkaz svých tvrzení a ani nepodal trestní oznámení (důvod by jistě našel, je to chytrý hoch), aby, jak sám prohlásil, mohl předložit důkazy u soudu.

Víceméně nepochybuji, že ve výbuchu měli tím či oním způsobem prsty Rusové, ale nějak mi chybí odpovědi na otázky, proč se mladý Bernatík (IMEX) pohyboval kolem hotelu, kde agenti GRU měli bydlet a kam zmizelo tisíc raketometů, stovky kulometů a samopalů a obrovské množství munice, které se po výbuchu nedohledaly. Možná kdybychom našli motiv, našli bychom i více důkazů.

Ovšem úkolem zřejmě není zjistit, co se ve skutečnosti stalo. Koneckonců volby jsou za dveřmi... (vzpomínáte si ještě na tzv. Kubiceho kauzu?).

0 0
možnosti
Foto

P70e22t40r 68H14a13h20n

14. 5. 2021 5:50

Tak už ani s těmi Marťany není řeč o tom, aby vás dostali nahoru? Je fakt, že vy byste Haška jako poradce taky uživil, protože lhát, to on umí.

Nechte svůj usmolený ručník v ringu vy. Sice ještě smrdí, ale už se to dá vydržet. Hezký den.

0 0
možnosti

Stačí si přečíst, co Paroubek a napsal, a člověk si uvědomí, co to bylo za tragédii, když téhle zemi dělal premiéra.

Doba temna byla větším osvícenstvím.

2 0
možnosti

Paroubku zalez do nory.

1 1
možnosti

Pane Jiří, máte k Milošovi blíže jak my, těch dolních 10 mil. debilů. Zeptejte se ho jak to bylo, tuším plánovací centrum u pana Nejedlého. Všichni V ČR vědí že do Ruska nejede ani turista bez jeho souhlasu, natož setkání s někým blízko Kremlu. Na schůzku nedostal povolení ani Remek, kosmonaut, komunista a napůl Rus. Natož, aby snídal Hamáček s ruskými potentáty a Nejedlý byl bez informací. Za takové profesní selhání by měl Nejedlý rezignovat, kdyby bylo z čeho, ale diplomatický pas má povoleno vzít si i do hrobu.

Tak co, učuníte takový dotaz na Hradě?;-)

2 1
možnosti

Tak nevím, Jiří, kdo by měl hodit ručník do ringu... Takže Hamáček se přiznal, že summit myslel vážně. Plánoval summit a zároveň chtěl vyhošťovat 18 diplomatů, jo???? To jaksi nejde dohromady. Mně z toho jednoduše vychází buď handl nebo zametení pod koberec.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamacek-summit-s-putinem-jsem-myslel-vazne-chystal-ho-vrbeticim-navzdory-153871

0 2
možnosti

Jiří, tak mi to logicky vysvětlete. Verze o kamufláži už beznadějně padla, takže cesta byla plánovaná a to už v době, kdy Hamáček o Vrběticích věděl. Takže chtěl jet do Moskvy, požadovat vakcíny a summit a zároveň plánoval vyhostit 18 "diplomatů"? To je blbost, ne, to prostě dohromady nefunguje. Čili - buď to opravdu měl být handl nebo s pravdou o Vrběticích vláda vůbec nechtěla vylézt. Jenže musela, protože to začalo prosakovat do medií.

0 1
možnosti

"nebo s pravdou o Vrběticích vláda vůbec nechtěla vylézt" Nesmysl. O tom, že info o Vrběticích mají i média, informoval šéf BIS premiéra a Hamáčka hned zkraje. Takže vláda věděla, že s tím vyjít bude muset. Ve skutečnosti vaše argumentace právě svědčí o tom, že Hamáček o cestě do Moskvy neuvažoval. Sama to píšete: "Takže chtěl jet do Moskvy, požadovat vakcíny a summit a zároveň plánoval vyhostit 18 "diplomatů"? To je blbost, ne, to prostě dohromady nefunguje." Pokud Hamáček už věděl, že média to otisknou, tak do Moskvy právě proto, co píšete, jet nechtěl. Protože není možné zároveň škemrat o vakcíny a na druhé straně vyhostit diplomaty.

1 0
možnosti

Ta snůška kydů se nedala dočíst do konce.:-/

1 4
možnosti

Jyrko, že tě to baví, sám jsi skandalista. Jednou haur, jindy chudák.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS