Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je manipulace podvědomí. A hlavně je to hloupost...;-)

0 0
možnosti
JL

myslím, že by ho to nebavilo - jedině že by tam šek kvůli tý beztrestnosti.

0 0
možnosti
JB

J93i26r50i 36B27o51r

7. 5. 2021 16:21

Vždy když si myslíte že už to nemůže být horší, tak přijde ještě větší průšvih.

3 0
možnosti
MV

... a Faltynek kancléřem - ať tu absurditu máme kompletní. Pak už jen doufat, že Hrad bude na kolečkách a atrakce tedy pojízdná...

11 0
možnosti
Foto

No, když prošel Zeman, tak bych se ani moc nedivil.

9 1
možnosti
MB

To je dobrá zpráva ! ČR na prezidentu ušetří. Tepláky mu dobou dostačovat a moc cest nevykoná (jako nyní). Aresty se nepochybně zmodernizují a budou mít posílený signál WI-Fi ! Místa dvorků, pro vycházky vězňů se rovněž zvelebí, něco ve stylu Obory ! Jak by to před zahraničím vypadalo ? ANO, Bureš na hrad, do hladomorny ... ! :-)

3 0
možnosti
JL

vy si myslíte, že je možné miliadáře dostat za mříže? podívejte se na Janouška, nebo jak se jmenuje ten kokainista Kolibřík

1 0
možnosti

To je na žalobu za šíření poplašné zprávy :-) !

1 1
možnosti

R^

Je to absurdní! Ale možné! Nikoliv pro myslící občany, ale je mezi námi spousta těch, kteří věří jen článkům pocházejícím z ruské hybridní války! A těchto bezhlavých je čím dál tím víc!

:-)

4 0
možnosti
Foto

Ten, který by se mi tam líbil, nemá zájem . Bohužel...:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 26,63
  • Průměrná čtenost 2124x
Vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Karlově v Praze, v toku času sportovní novinář, tiskový mluvčí, PR ředitel, Corporate Affairs Manager, politický komentátor Amerických listů vydávaných v New Yorku, autor knih Dobrodružství triatlonu, Kde výčep můj a 2022: Rok hlupců, aktuálně PR konzultant. Také bývalý triatlonista, stále amatérský fotbalista, pomalý maratonský běžec a biker, trochu cestovatel na pěti světadílech, kytarista a zpěvák v rock&blues bandu Beer Reminder. Celoživotní vyznavač zdravého selského rozumu a fair play.

Seznam rubrik