Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věřím, že Vy budete volit zodpovědně:-)A k Vaěemu článku jen: Strach má dlouhé nohy....

2 0
možnosti

I když si představím, že všechny informace z médií jsou pravdivé (což je velmi úsměvná představa) tak pořád si myslím, že Hamáček by měl primárně jít do kriminálu společně s celou vládou a minimálně polovinou parlament, za devastaci země, zdvojnásobení zadlužení, porušování zákonů a mezinárodních závazků. To, že si případně chtěl přihřát polívčičku a zneužít zločinu, který řadu let už téměř nikoho nezajímal by mu nemohlo přinést víc jak rok či dva navíc oproti zločincům, keří "jen" zlikvidovali naši zemi.

P.S. Hamáček není člověk, co by něco podobného dokázal promyslet, naplánovat a uskutečnit. Spíš zavládl strach, že politici budou za svou práci odměněni skutečně podle "zásluh" a někoho napadlo, že když potopí Hamáčka, možná jeho krev uspokojí rozbouřený lid a ti co se s Hamáčkem podíleli na likvidaci našeho státu budou zapomenuti...

0 1
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik