Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A39l39e30š 32N56o61v71á43k

6. 5. 2021 10:07

začíná to být celkem nuda. Pokud opozice nerozpustí sněmovnu nebo aspoň nebude hlasovat o vyslovení nedůvěry vládě, je na jedné lodi s Babišem, všichni kryjí nějakou ještě větší špinavost kolem nelegálního prodeje zbraní.

1 1
možnosti
JP

Po reinkarnaci Haška nemůže ze strany Hamáčka překvapit už vůbec nic.

3 0
možnosti
Foto

Tak blog můžete smazat...hejtman Netolický.Tomu se Hamáček svěřil s plánem záchrany ČSSD pomocí milionů Sputniku...

1 2
možnosti
ZZ

Opakujete příliš pozdě to, co za vás vyřkli již jiní, dávno před vámi.

;-D

0 0
možnosti
OU
ZZ

Dokud Kroupa nezveřejnil svůj dnešní článek, tak to skutečně vypadalo spíš na toho Petříčka, než Netolického.

Po dnešku je to ale z 90 % Netolický.

:-):-):-)

1 1
možnosti
ZZ

Tak to shrňte co Kroupa má:

o touze dovozu Sputniku se údajně svěřil spolustraníkovi, kterého si po předchozím víkendovém sjezdu pozval ve čtvrtek 15. dubna na desátou hodinu dopolední na Ministerstvo vnitra - podle citace to vypadá na nějakýho socanskýho hejtmana - že by Netolický ?

Důležitá je ale věta: "Tu konstrukci výměnného obchodu, nebo něco podobného, to já jsem neslyšel. To mi fakt neříkal,“ uvedl politik o své schůzce s Janem Hamáčkem.

Téhož dne později odpoledne se sešel na schůzce se šéfy tajných služeb a policie a konzultoval s nimi stejný plán - ti se sice k ničemu veřejně nevyjádřili, ale policejnímu šéfu Janu Švejdarovi není vůbec do smíchu.

Takže to nejsou zatím žádné pádné argumenty pro obhájení před soudem. Kroupa musí přidat něco dalšího !!!!

:-):-):-)

6 3
možnosti
JK

Tak to shrňte co Zavadil má: exkrement ;-)

3 6
možnosti
MB

Zase není tak špatně ! Doba přináší - zase nová, slovní spojení ! Tak zaznělo od hradního reproduktoru Haška. Rusko!, přítel náš nejvěrnější - pravil soudní recidivista, pan Zeman. Všechno je to - Náhodný generátor slov, spiknutí ! Moudře sdělil, agent Bureš - Bude lépe ! Honzíkova cesta - Bohumil Říha, díl 2 - Hami, jak jsem jel, až jsem dojel ... :-)

2 1
možnosti
OU
JH

To je chytré, změnit žánr, udělat z té nechutné politiky detektivku:-)

1 0
možnosti
JK

Já si počkám na koho dá Hamáček další trestní oznámení, policejní prezident ho už má.

1 0
možnosti
JK

Vaše dedukce jsou jen vaše a nebudu s nimi polemizovat. Co mě ale nepříjemně překvapuje, že když se někdo rozhodne mluvit pravdu, tak je najednou sprostý práskač a ten co lže, aby si zachránil kůži, tak je hoden obdivu a obhajoby. Chápete jak je to hrozně nebezpečné, dotyčnému lháři se dostává veřejné podpory a má tak zdání, že se mu podaří z průšvihu vylhat. Dotyčný pak nasazuje tvrdší a tvrdší kalibr na svoji obranu v závislosti na tom jak vychází pravda najevo. Počítám, že bude podáno spousta trestních oznámení, jen na Kroupu a Seznam žádné.

Tahle fraška bude trvat tak dlouho, dokud Hamáčkovi nedojde, že v politice skončil a že jedině když on Hašek a celá zemanova klika v ČSSD zmizí v propadlišti dějin, tak se může ČSSD trochu oklepat a zabojovat o sněmovnu. Jinak jsou v kýblu a to je škoda, spousta česanů končí u ANO, SPD, nebo KSČM a to je ještě horší.

11 1
možnosti

Sociální pseudodemokraté Miloš Zeman, Michal Hašek a Jan Hamáček společným úsilím zlikvidovali sociální demokracii. Ale já věřím, že v době parlamentní pauzy ji skuteční socilní demokraté opět vzkřísí! :-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,07
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články