Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vydržte s nervama.

Kroupa neřekl ještě své poslední slovo.

Ono to musí mít svůj postupný vývoj, jako na divadle, aby se tento novinář předvedl jako nejlépe informovaný, protože si potřebuje spravit svoji reputaci, která poněkud utrpěla blamáží s Babišem.

Věřím, že tentokrát šlo pouze o vějičku, která měla mezi sebou rozeštvat socany, protože to co předložil, se příliš nezdařilo.

Určitě půjde ještě dál a bombu si nechává až nakonec - jinak by se mezi kolegy úplně ztrapnil !!!

;-D

0 0
možnosti
Foto

Nechte to konovi, ten má větší hlavu. Propaganda nás zásobuje konspiračními teoriemi , nyní dokonce začala odvozovat jednu z druhé a to už je vyšší level fantasmagorii. Je zbytečné se tim zabývat, je květen lásky čas !!V

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Vy ještě máte o naší moci zákonodárné a výkonné nějaké iluze?

Nedávno tu kdosi uváděl případ, kdy ve stejné kauze vynesly dva různé soudy naprosto protichůdné rozsudky. Nebo spory, které se táhnou mnoho let a kdy se poškozený musí obrátit na mezinárodní soud a pod.

4 0
možnosti
Foto

Líbí se mi, co jste napsal. Já se domnívám, že mlžení špionských šéfů vyplývá z obavy, aby dotyčný nebyl tím, kdo to natvrdo provalí a potopí Hamáčka a chtějí to nechat až na orgány činné v trestním řízení a případný soud, aby mohli tvrdit, že to říct už museli. Kdyby totiž chtěli, tak by určitě našli způsob odpovědi na vhodnou otázku, aby nesdělili utajovanou skutečnost. Na druhé straně jejich mlčení a vyhýbání se jednáním v PSP a dalším možnostem navozuje dojem reality obsahu jednání, který nastínil Janek Kroupa. Dalším kamínkem do mozaiky může být dnes zveřejněná informace od Martina Netolického potvrzující cestu pro Sputnik.

Zatím to spíš ukazuje realitu úmyslu Hamáčka získat Sputnik a i příslibu něčeho, protože jen tak by mu ho nedali (sami mají málo). Navíc šel proti Babišovi, takže ve své už dost matené mysli klidně mohl (a taky nemusel, vím) zvažovat příslib něčeho, aby předběhl ve frontě na Sputnik.

Doufám, že (pokud existují) v příštích dnech se urychleně objeví další informace a pokud ano, tak že odpovědné orgány budou neprodleně plnit své povinnosti. Jinak si (Příroděžel) budeme muset vztekle odplivnout: Nic nového.

3 0
možnosti
Foto

:-)Ten Netolický je mi už delší dobu nějak podezřelý. Podobně jako ten Petříček. U těch bílých vran lze pozorovat, že jedna k druhé sedá....

1 1
možnosti

1) Nejde jen o Janka Kroupu. Stojí za ním i šéfredaktor Seznamu Zpráv Jiří Kubík:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/jiri-kubik-jan-hamacek-snemovna-vrbetice-exploze-cesta-do-moskvy_2105052026_dok

2) To, že účastníci odmítají schůzku komentovat, nebo různě mlží, místo aby řekli jasné "nic z toho, co napsal Seznam Zprávy není pravda" má podle mne jediný důvod - nechávají si otevřená vrátka pro případ, kdyby pravda vyšla najevo, a oni by pak mohli být označeni za lháře. Nejvyšší státní zástupce Zeman má výhodu, že na jednání údajně přišel až poté, co účastníci jednání Hamáčkovi cestu do Moskvy rozmluvili, takže může bez obav mluvit pravdu.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravadu. Šašci... A parlament? Loutkové divadlo...Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.