Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ a zdravím:)

... a já se ptám podruhé...kde jsou naši zdejší křesťané a věřící, aby Vám vyjádřili podporu? A ptám se potřetí...mám je všechny, co tím nezapomínají mlátit o stůl v problematice uprchlíků, kdo MY jsme...mám je tu hezky pěkně všechny jmenovat? Nedělala bych dobrou hodinu nic jiného, než psala jména bojovníků... nyní chybějících

...zarážející, leč norma...Nebudu nic psát. Mlčení má sebezpytný důvod...věřím:)

Kladu si otázku, proč neumíme na nejvyšších místech zúročit kredit ve světě, který svět ohromil a my se stali dobrými. Kdy se světoví politici skláněli stejně před Václavem Havlem jako před Svátostí Dalajlámou. Jste dobrý a za blog děkujiV

1 0
možnosti

Pokud by měl každý čínský křesťan nárok na azyl u nás, tak by nás mohli sedmkrát přečíslit.

0 0
možnosti
PN

"Pane Firla, ma to dve roviny, ta prvni je castecne pochopitelna, i kdyz ne moc a ta druha je absurdni.

Tak ta prvni. To, ze ti vasi krestane jsou v Cine utlacovani tvrdi jen oni. V Cine bydlim vetsinu roku, krestane tady jsou a utlacovani nejsou. Pohadky o tom, ze je zakazane mit bibly pod prisnymy tresty jsou pro male deti. Muj student bibli ma, protoze ho zajimalo, co v se v ni pise. krestan neni, sam o sobe rika, ze je polovicni budhista.

No a ten druhy aspekt. S pravnim "bojem proti CR" vam pomaha ziskovka, ktera je placena castecne i ze statniho rozpoctu. Nepripada vam to ponekud podivne, rekl bych, ze na urovni prostituce, brat penize a "kousat ruku, ktera vam je dava", kdyz to tedy reknu ale velmi hodne mirne? Pokud ne vam, tak mne ano. Platim v CR dane a z mych danich jsou placeni pravnici, kteri bojuji proti statu, ktery je plati. To je tedy absurdistan k pohledani. A vy jste jeho soucasti. Ale aby jste mi rozumnel, to je chyba statu, ne vase. Kdyz je statni system tak mizerny, ze tohle dovoli, tak vy toho vyuzivate (treba ne primo osobne vy, takze to neni utok proti vam osobne), coz je pochopitelne.

Jinak proti vasim krestanum nic nemam, prisli s prima historkou, protoze chteji byt v Evrope a zacali tim, ze se zviditelnili a u nas jedou na vlne nenavisti ke sve vlasti. Neni to zrovna ukazka dobreho charakteru. Hezky den.

0 3
možnosti
IB

Pokud zadám na netu heslo "křesťané v Číně", vždycky mi vyjdou články o poměrně tvrdé perzekuci. Možná jsou všechny ty články nepravdivé, jak píšete. Nevidím potom důvod rozhodnutí čínských křesťanů o azyl v ČR. Muselo to být hodně těžké rozhodnutí, přijít do úplně jiné kultury, zvyklostí, bez příbuzných a známých, vlastně bez ničeho. Máte nějaké vysvětlení k tomu, proč k nám ti lidé chtěli přijít? Já žádné racionální vysvětlení nemám a vaše by mně zajímalo.

0 0
možnosti
IB

Moc přeji, aby to vám a vašim přátelům dopadlo dobře. Držím palce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,05
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik