Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Vlasovci nebojovali proti Stalinovi, ale proti své zemi, protože Reichu o žádnou svobodu nešlo. Že by každý zajatec byl automaticky popraven nebo poslán do gulagu, je nesmysl.

0 3
možnosti
DR

"proč také motorkáři nezajeli na hroby Vlasovců, jsou to také sovětští vojáci a možná jich padlo za osvobození Prahy mnohem víc."

To je pravda, padlo. Ovšem to je pouze jedna stránka mince. Na tu druhou a tj. že po celou předcházející část války stáli na straně němců, jste jaksi pozapomněl. A to je pouze jeden z příkladů z tohoto jednostranně zabarveného blogu, čili bohužel naprosto nulové hodnoty. Rv

0 0
možnosti
LF

L31u39k89a66s 35F60i84k78r

6. 5. 2021 3:14

Po celou dobu valky? Vetsina jich byla poprve na nemecke strane nasazena v roce 1945 na Odre a Nise, plus cast v Normandii v roce 1944 a pak mala cast (Kaminsky SS Group) pri potlacovani Varsavskeho povstani (opet rok 1944).

0 0
možnosti
TB

Vzhledem k tomu, že se zatím téměř všichni účastníci té schůzky kloní na Hamáčkovu stranu a popírají, že by o nějakém handlu s Rusakama jednali, tak je to možné, že ty peníze vysoudí....

1 1
možnosti
VB

Bylo by zajímavé, jak by to posoudil např. německý soud, v západních zemích (zajímala jsem se o to např. i ve Švýcarsku) na jednu stranu zákony přiznávají novinářům velkou svobodu, ale také velkou odpovědnost. Např. tady u nás šlo o zásadní státní zájem, aby neunikly předčasně informace, jež jsou v šetření ve značném bezpečnostním zájmu ČR (embargo na určité informace, právo státních institucí neinformovat o určitých okolnostech). Novinář smí i proti vůli politika leccos zveřejnit, existuje-li na zveřejnění významně převažující zájem veřejnosti, avšak nesmí jít o manipulativní podání informací, musí jít o informaci pravdivou, ověřenou, podanou tak, aby si čtenář mohl sám vytvořit vlastní úsudek. Podání má být korektní, pisatel nesmí urážet... Mj. se nesmí manipulovat voliči před volbami.

1 0
možnosti
Foto

Ham. řekl, jako jistotu, že těch 10 mega dá na charitu. Já mám jistotu, že charita nic nedostane.

3 0
možnosti
OU
ZZ
Foto

Tak proč sem lezete???

2 1
možnosti
OU
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik