Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Co to tu proboha plácáte? Účastníci schůzky, kde měla padnout ta třaskavá informace, se VŮBEC nevyjádřili. Takže vše je stále ve stádiu tvrzení Kroupy proti Hamáčkovi. Už nejste vrcholný politik, tak se držte faktů, ne dojmů a politických závazků.

5 4
možnosti

P33e38t86r 78Č76e25j66k54a

5. 5. 2021 18:31

Není to pravda, na Novinkách je článek (zveřejněný před devátou dneska ráno), který všechna vyjádření účastníků, kteří se vyjádřili, sumarizuje a navíc se k tomu vyjádřil i současný ministr zahraničí Kulhánek, který na té schůzce taky byl.

0 0
možnosti
JP

Sice ve filmu Černí baroni je jednou z postav poručík Hamáček, mentálně je bližší našemu hrdinovi zasazujícímu tvrdý direkt novinářům, jak praví autor blogu, poručík Troník (v podání M. Donutila). Ten přišel na to, jak chtěli revolucionáři zmást západní imperialisty tím, že revoluci místo v listopadu zahájili v říjnu, a tímto inspirován náš Hamáček chtěl ruské imperialisty zmást fingovanou cestou do Moskvy.

5 2
možnosti
OU
OU
TL

Rv Soudruh se rozjel ... Inu bos, bovi masculinum ...

1 1
možnosti
MC

Nikdy bych nevěřil, že dám panu Paroubkovi někdy karmu...dnes ano, dal jsem ji! Neuvěřitelný Kroupa, Kubík a SPOLU...Kroupa by už neměl investigovat ani v Ohníčku a Kubík po Švýcarském vloupání by měl být vedoucím maximálně v Mělnickém deníku neohrožených žen....;-O

10 4
možnosti
JS

Pokud bych byl Hamáčkovým poradcem, doporučoval bych několik dnů mlčet, nevyjadřovat se a pak teprve dovolit svému právnímu zástupci zveřejnit, že bylo podáno trestní oznámení (pouze velmi úzké). Poche a spol., dokonce i opozice by se vykecali a byla by možnost trestní oznámení rozšířit. Doufám, že pan Hamáček, sice pozdě,ale jenom přece, si uvědomí, že s koaličním partnerem se jednat dá, ale s pražskou ČSSD v čele panem Pochem a spol. ne.

3 1
možnosti
VV

Neni nahodou pane byvaly predsedo vyraz znamy skandalista zalovatelny?

0 3
možnosti
JV

ČSSD - nevolitelny hloucek !

4 2
možnosti
DR

Vtipné. A který hlouček je dneska volitelný. ;-D

0 0
možnosti

P35e81t18r 27Č97e88j50k28a

5. 5. 2021 17:12

Dovolím si upozornit na včerejší Události komentáře, kde byl šéfredaktor serveru Seznam Zprávy Kubík a z rozhovoru s ním jsem skutečně žasnul, protože on v tom rozhovoru líčil verzi událostí, která byla úplně odlišná od toho, co ovšem napsal Kroupa v tom svém neuvěřitelně hloupém článku. Kroupa dosud nevysvětlil, jakým způsobem měl Hamáček "zajistit" nějaké utajení a zahlazení věci v situaci, kdy oni sami dobře vědí a přiznávají, že o té kauze ve Vrběticích věděla už v době plánování té cesty média - a i ti POLITICI věděli, že ta média o tom ví! A pokud se na aktuálně.cz uvádí, že Rusové podnikali "dezinformační" články už dávno před tím, než byla věc oznámena na té slavné podvečerní sobotní "tiskovce", tak asi těžko mohl Hamáček slibovat "utajení věci", když Rusové věděli, že je "to venku"..... Kubík tam ale prohlásil zásadní věc a ocituju z ČT 24:

"Pavel Zeman jako nejvyšší státní zástupce říká i na jméno, že na tu inkriminovanou schůzku na ministerstvo vnitra přijel. Sice pozdě, nicméně sdělil tam důležitou informaci, a to, že ta věc může být odložena právě proto, že ruští agenti, kteří jsou podezřelí z toho, že spáchali výbuch ve Vrběticích, nebudou nikdy vyslechnuti a nikdy nepůjdou před soud. (pozn.: dle mého názoru je celá tahle "kauza" v zásadě o tom, připravit "veřejné mínění" na skutečnost, že to celé skončí právě takhle - tedy "ničím" - předpokládám, že žádný naiva nepředpokládá, že ti dva někdy budou sedět třeba na Pankráci nebo na Mírově...)

V té situaci, kdy nebylo jasné, jak ta věc dopadne, jak se trestní řízení bude dál vyvíjet a jestli česká policie bude vyhlašovat veřejné pátrání po těchto osobách, tak v téhle situaci si Jan Hamáček nechal vysvětlit, co se bude dít dál, jestli ta věc bude odložena, a zároveň plánoval cestu do Moskvy."

To znamená, že NSZ Zeman měl být u toho, když ta cesta do Moskvy byla řešena..... přičemž to on sám jasně popřel.

2 0
možnosti
OU
OU
ZZ

Ministr je podřízen premiérovi - a ten byl ve svých postojích pevný a neoblomný, takže obejít Babiše nešlo !!!

:-):-):-)

0 0
možnosti