Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odkazujete se na vyjádření účastníků schůzky, kteří údajně jednoznačně odmítli, že by se na schůzkách jednalo o nějaké přípravě cesty J. Hamáčka do Ruska či o nějakém politickém handlu.

Opravdu myslíte, že když velvyslanec Pivoňka na tuto otázku odpověděl "Já stojím za ministrem Hamáčkem", tak je to jednoznačné ? Já to vnímám, jako klasickou diplomatickou odpověď, abych nemusel lhát.

Pavel Zeman přišel pozdě. Švejdar to odmítl komentovat. Jediný, kdo to odmítl, je zřejmě ředitel Beroun.

Snad tedy příště více faktů a méně demagogie. Co zkusit blog na téma "Proč ČSSD padla s důvěryhodností pod 5 % ? " nebo " Kde udělal Hamáček chybu, že mu naprostá většina lidí nevěří, resp. věří, že by byl schopen předmětného politického handlu?"

0 0
možnosti
Foto

Psal jsem to už jinde v jiné diskuzi. "Hamáčkova aféra" působí zatím dost nepřehledně a zmateně. A priori soudy některých politiků škodí. A to i jim samotným. Nejsou schopni nepodlehnout vábení, když jde o to rozbít "Babiš tým". To ale dělat takovýmhle způsobem je kontraproduktivní.

0 1
možnosti
Foto

Milý pane Paroubku, tak nevím....

Opravdu věříte tomu co píšete? Protože pokud ano, tak máte problém s realitou a popisujete i argumentujete hodně hloupě.

A pokud je to jen demagogická propaganda (o čemž jsem přesvědčen), tak to nemění situace a tudíž se z hloupého textu tím nestává moudrý.

Abyste neměl problém s obsahem toho, co jsem napsal, tak jste napsal něco velmi hloupého, velmi pokřiveného a dost trapného.

4 1
možnosti
Foto

Myslím, že pan Paroubek má o tvrdosti dosti iluze.

0 0
možnosti

P27e60t46r 23M42a71n71d79a

5. 5. 2021 19:41

Asi jsme se jyrko dívali každý na jinou tiskovku.

3 0
možnosti
Foto

Zítra prý přijde Kroupův protiúder. Zveřejní na Seznamu nějaké svědectví.

Takže budeme mít pokračování.

0 0
možnosti
Foto

Stále si myslím, že jste pane Paroubku neměl pokládat předsednictví ČSSD. Ta by se nyní nesnažila usilovně o 5%, ale byla by na svých 20% jako jinde v EU. Ostatně Pekarová jak píšete s "vypoulenýma očima" jak píšete, je velkým nebezpečím pro ODS. Vždyť klesající preference SPOLU, kdy má ODS 12% a táhne za sebou dvě 2% strany se nebezpečně vydává k hranici 11%, která nově platí pro trojkoalice. Ještě uvidíme šrumec v ODS. Pravicový volič nemůže být spokojen s aktivistickou Pekarovou, která v Praze povede kandidátku. Může se klidně rozhodnou pro zcela jistého pravicového milardáře Sehnala a jeho Alianci pro budoucnost (bývalá ODA)

2 5
možnosti

Hulvátů je na politické scéně dostatek, o jednoho méně se taky počítá.

2 0
možnosti

M52i85l68a55n 24K97e92s33l

5. 5. 2021 18:41

Ať už si o Rusech myslíme cokoliv,nemůžeme si myslet ,že jsou blbci.Kdyby přistoupili na jednání o ututlání ruské stopy na vyhození toho muničního skladu,tak by prakticky přiznali,že to udělali.To zásadně odmítají .Nevím,co by z toho také měli .Kdyby tam ten Hamáček jel za kšeftem handl Vrbětice-Sputník tak není velezrádce,ale veleblbec patřící do šaškecu a ne k soudu.

2 0
možnosti
Foto

Jaký tvrdý protiúder? Hamáček jen řekl, že podá žaloby a hned rozdělil deset mega. Nebo máte pocit, že někdo z jedné, či druhé strany poskytl nějaké dukazy?

8 0
možnosti

Myslíte, že Kroupa práskne své údajné 4 zdroje, které vynáší tajné informace z jednání ? Jiný důkaz totiž ani existovat nemůže.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik