Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak se říká "ta sedla". Vlastenectví "vlastenců" se ukázalo. Karma.

1 0
možnosti
Foto

Voloďkovi Šťastnému se nedivte. Bojuje jako lev, neb se dočetl jak byli odměněni Čuk a Gek za záslužné činy o blaho ruského blagorodítělstva.

Podle mne je hlavním důkazem této kauzy postoj RF. V souvislosti s Ukrajinou se aspoň vymlouvali na to, že šlo o osobní akce dovolenkářů. A čekal jsem, že s tím někdo vyrukuje i tady. R^

5 0
možnosti

Ta rezoluce je naprosto formální, alibistická a vágní.

Netroufá si zapojení ruských agentů do výbuchů ve Vrběticích označit rétorikou českých politiků za prokázaný teroristický čin.

Pouze vyjádřila jakousi slovní podporu ČR v tom, že vyhostila "na základě důvodných závěrů" (české zpravodajské služby) část ruských diplomatu.

Maximálně vyzývá ostatní členy EU k solidárnímu aktu vyhoštění dalších ruských diplomatů.

Kdo a jak to bude dál řešit? Jaké budou kroky? K čemu je "Evropská služba pro vnější činnost"? Má nějaké poznatky, názory a závěry? Kdo stojí v čele? "Vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku". Sakra, to je název ...ale kdo to vůbec je? Vyjádřil se už? S kým a jak vlastně může jednat? Je pro někoho partnerem a dává mu tato rezoluce nějaké zadání a kompetence?

Obávám se, že v těchto složitých a vágních strukturách se "český problém" ztratí jako stížnost na "lampárně".

Abych řekl pravdu, také bych měl problém odsouhlasit takovou vágní rezoluci (ala "aby se vlk nažral, a koza zůstala celá")s pocitem, že něco řeší.

4 4
možnosti

Přesně tak. Asi šlo o to, aby se v rámci těch už dneska tradičních mediálních keců o "neutuchajících jednotách" prostě nějaká kravina za každou cenu schválila.

2 2
možnosti
Foto

Karma, ale co naděláte, náckové drží s nácky

10 3
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

8 2
možnosti

Že by si p. Šťastný představoval demokratické politic. strany jako sekty či jako korupční buňky? V demokratic. straně musí existovat stálá svobod.diskuse, jakmile ji momentál. vedení začne dusit, je to špatné, ti lepší jedinci by to měli rozpoznat a vyvolat očistný proces. Na extrémisty ale nevěřme.

1 1
možnosti

Pokud ctete jeho prispevky, teda toho Vladimira, musite prijit k zaveru ze je to spatny program napsany nekde 2000 km vychodne od Prahy.

Na takove programy nema smysl reagovat.

2 1
možnosti

I. David apod. mě nepřekvapuje, poznala jsem ho jako jednoho z horších ministrů zdravotnictví, určitě tehdy nesměroval zdravotnictví k Západu, spíše nostalgicky lpěl na "tom dobrém, co existovalo za komunistů". Hůře mě překvapila veřejnopráv. ČT, která zpočátku včera nepojala tak závažnou kauzu s mezinárod. dosahem objektivně, nestranně. Vlastně napomohla dalšímu nelichotivému obrázku ČR v západ. zemích: p. Hamáček bez důkazů ostouzen opozicí, a ještě mu moderátorka ČT ani neumožnila mluvit. Naše společnost je na tom ještě hůře, než si myslíme.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Čemu se divíte. To je snad u nás normální, že čeští "vlastenci" jdou proti své vlasti a jsou na straně Ruska. Komunisté a SPD to už je taková klasika a zcela náhodou má u nich prezident největší podporu...rudo-hnědý hnusRv

18 2
možnosti
Foto

KarmaR^, každý volič SPD by se nad sebou měl zamyslet, ale to je přesně to, co nedokáží.

16 1
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,26
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.