Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, pane Bartoni, hezky jste to v blogu učesal. Jen mi chybí, jakou protihodnotu chtěl Hamáček Rusům za vakcínu nabídnout, čím je chtěl přitlačit ke zdi. To že naši čučkaři natočili tyhle dva agenty někde na ulici, no tak snad Hamáček tak naivní není, ale možná ví víc než Kroupa a i my ostatní. Počkejme si, tady se vykecá všechno, ale někdy to chce čas. Vám R^

3 0
možnosti

Takže už se nám to rýsuje.

Pan Josef Slavíček včera prohlásil : Jak chce něco Kroupa prokazovat? I kdyby ten jeho výplod byla pravda, to si myslí, že někdo z účastníků té schůzky mu dá za pravdu a tím se vystaví trestnímu stíhání?

Pan Kroupa by si měl uvědomit, že se stal trapným bojovníkem pražské ČSSD proti výsledku voleb v této straně, která odejde pod kytičky i s ním. Myslím, že to byl velmi pravděpodobný a zcela výstižný názor, který dosud novináři nevzali v úvahu. :-):-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem moc zvědav jak Praha za této situace oslaví 9.květen den osvobození Československa Rudou armádou. Ostrava to zvládla se ctí.

3 0
možnosti

Ostravu CA "osvobodila" po cestě na Berlín.

Prahu osvobodili domorodci a Vlasovci od esesáckých magorů, kteří táhli z Neveklova na západ do amerického zajetí a CA dorazila do města už opuštěného nepřítelem,

no a Plzeň osvobodil Patton.

Každý "slavíme" něco jiného.

Snad si zvyknete.

2 0
možnosti

..... Vladimír Vladimírovič dnes podepsal Dekret o zrušení a okamžitém ukončení všech diplomatických misí RF v zemích, které se interně, na mezinárodním poli pak externě, prezentují příkladnou, sebedestruční politikou. "Vládnoucí garnitura, za masivní podpory mediokracie, úspěšně kráčí vstříc totálnímu chaosu a společenský řád se hroutí a rozpadá. Za těchto okolností se jeví udržování diplomatických vztahů s takovými "svérázy" za zcela zbytečné, neužitečné až kontraproduktivní.",- toliko citace ...... a poznámka pod čarou,- na prvním místě v seznamu jest uvedena Česká republika[>-]!

2 0
možnosti

Pěkné místo na pěkném seznamu (oproti prvním místům v počtu nakažených a zemřelých).

0 0
možnosti

Kdo na tomhle vydělá?

Pan Dobrý Zemanův voják Švejk, pan první náměstek Hašek.

Pustil jsem zprávy na 24 a co nevidím, pan náměstek hned po pravici pana předsedy Hamáčka.

Hašek roste jako bambus, rychle a rovno nahoru..

2 0
možnosti
Foto

Kremlu nabíjí prezident, ministryně spravedlnosti, komunisté a SPD.

9 4
možnosti

Pozorujete zájezd sovětských soudruhů na imperialistických motorkách?

Vše v talentovaném podání nejlepších českých herců

Jestlipak zajedou do Lán pozdravit čestného předsedu bezmotorové sekce?

5 2
možnosti
Foto

Lidé se často dopouštějí zásadní chyby, když předpokládají, že ostatní jsou na stejné duševní úrovni jako oni sami. Velmi inteligentní je přeceňují a hloupí podceňují. Média se chovají jako ti druzí.

6 4
možnosti
Foto

nesmíte číst jenom Blesk

3 6
možnosti
Foto

Jenom je zarážející, že k tomu zatím nevyjádřil premiér, ani prezident.

7 4
možnosti

Asi si také vzali 7 dní na rozmyšlenou. Pardon - na sběr důkazů...

6 0
možnosti

P82a36v29e96l 52K91r78á81l

5. 5. 2021 10:11

Takže chcete říct, že si něco takového vymyslel a nepodložené hned dal do novin? A paní pekarová je soudružka?Kolik prosím od anofertu a od prchala dostáváte?Už se moc těším, až ANO po volbách půjde do opozice, a když vidím ANO u moci, jejich neschopnost především, o nějaké konstruktivní opozici nebude moct být řeč;-D

7 6
možnosti

A23l45e69š 54N40o20v29á58k

5. 5. 2021 10:20

Kroupa je nedůvěryhodný bulvární novinář. Zajistil Seznamu nevídanou sledovanost, možná dokonce donutí Hamáčka k rezignaci. Že je ta kauza vylhaná je ale celkem zřejmé.

7 7
možnosti

To je paráda, jen se prosím nezabývejme vlastizradou Hamáčka, ale je nutné zjistit dopadnout a odsoudit všechny zdroje co žvanili a my už taky víme kdo to určitě mohl být, tak je odsoudíme hned, že jo.

Je to pořád stejné, nemá nás zajímat co se stalo, ale kdo to vyžvanil. Neodsoudíme toho, kdo něco provedl, ale toho, kdo to naprášil.

Jestli tohle je obrana Hamáčka a jeho fanoušků, tak to už se mu tuplem nedá věřit.

8 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS