Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Přesně. Žádný z účastníků jednání ještě neřekl jasné "nic z toho co napsal Seznam.zprávy není pravda". Kulhánkovo mlžení ani nemá cenu komentovat.

0 0
možnosti
ZZ

Ale Netolický jasně řekl, že tam o handlu s Ruskem za Vrbětice nebyla vůbec žádná řeč. O ten Sputnik socané usilovali už dlouho, ale sám Babiš dlouhodobě také brzdil jejich nadšení.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem jiíného názoru. Postiženi jsme tou další fantasmagorií, my všichni - občané České republiky. Těšila jsem se, že když se už konečně zlepišily poměry s nákazou covidem, konečně bude klid. Al e ejhle, zase je rušno... Hrátky o moc c a vliv pokračuje dál, a velmi nechutným způsobem. Jsme my, občané ČR snad pokusní králíci? Zkouší se na nás co ještě sneseme? Pro mne není věrohodný "investikavec" (šmírák ) JK, starý Bretšnajdr byl oproti němu anděl. Škoda, že nežije Jaroslav K HašeK. Poodle mne by se mělo J, Hamáčkovi by se mělo spíš poděkovat, za jeho starost v době pandemie, než aby byl vláčen bahnem. A to i novodobými parlamentními "svazáky," inkvizitory a "svatými" lidovci, kteří zapomněli na slova Krista - "milujte i své nepřátele." - anebo "co je platno člověku, byť by celý svět získal, své pak duši uškodil?" U nich platí právo džungle - nebo to starozákonní "zub za zub?" I politici by měli být především lidmi. Tož tak - je mi zt é naší nebohé rozhádané politické scény - i médií, špatně. Rv;-O

0 1
možnosti

Hlavně, že máte jasno. Počkejte, až se pravda ukáže. Já mám zatím zkušenost, že všechno, s čím přišel Seznam.zprávy, se potvrdilo. A když už pominu kauzu "cesta do Moskvy", za co chcete Hamáčkovi děkovat? Za to, že liknavost svoji (a vlády) pak zmatkovitě "žehlil" předraženými nákupy podřadného zdravotního materiálu?

0 0
možnosti
Foto

Já jsem v této kauze zatím zdrženlivý. Kladu si podobné otázky jako Vy. A z toho, co jsem zatím měl možnost o "Hamáčkově kauze" se dozvědět nejsem o nic moudřejší.

1 0
možnosti
Foto

J25a90n 61A41n38d15r43l12e

6. 5. 2021 19:45

souhlas R^ dik za navstevu

0 0
možnosti
Foto

O co kráčí v případě Hamáčka (který si na billboard nechal napsat lež jako věž "V krizi vás ochráníme") si pouze stačí vybavit, koho si vybral za svého zástupce. Pučistu, papaláše a lháře, exhejtmana JmK Mgr. JUDr. Michala Haška. Ten je dokonalou vizitkou Hamáčkovy práce. [>-]

5 0
možnosti
Foto

Ale oni účastníci podat vysvětlení přišli. Ovšem naši slavní poslanci je vůbec nepustili ke slovu: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nejvyssi-statni-zastupce-snemovna-kauza-hamackova-cesta-do-moskvy.A210504_192137_domaci_kop

4 0
možnosti
VB

Volba rady ČT je další riziková oblast: kdo v ní bude jak kontrolovat nestrannost informování občanů?

1 0
možnosti
Foto

J11a39n 63A68n51d53r89l49e

5. 5. 2021 12:24

no to je taky tema... docela sila

0 0
možnosti
VB

Řekla bych, že jsme ve fázi, kdy nelze mnohé říct, čím víc nutíme některé jedince mluvit, tím bude Kreml a jeho "odborné" zázemí spokojenější: Kreml má teď úspěch v tom, že se mu "semknutost" mezi ČR a západ. spojenci a mezi vládou a opozicí podařilo narušit (opět děláme na Západ horší dojem). A dále následníci KGB potřebují co nejvíce informací k další manipulaci s nimi. Takže v tuto chvíli radši spoléhejme na ty, kteří Vrbětice (a další pěkně mastné kauzy, často související s českým korupčním prostředím) vedou k lepšímu závěru, než si představovali agenti.

1 0
možnosti
Foto

J85a28n 38A67n69d43r32l51e

5. 5. 2021 11:49

souhlas R^ , ale to jednoduché (nic takového jsme tam neřešili) by říci mohli a bylo by hotovo...jenže...:-(

0 0
možnosti
PK

Naši potomci se jistě doví jak to vlastně bylo, dnes pod tlakem medií různých majitelů a zájmů se těžko odhaluje...

0 0
možnosti
JK

Jak těžko? Účastníci schůzky řeknou jak to bylo a není o čem diskutovat. Proč jim nebylo dovoleno sdělit tuto jednoduchou věc? Proč to zkracování schůze, proč je přednější volba rady ČT než podezření z vlastizrady, proč vládní poslanci hysterčí u pultíku? Něco shnilého je ve státě Českém.

5 0
možnosti

V celém článku na seznamu jsem nenašel jediný důkaz. Ovšem, co tam bylo několikrát, že dotyčný to nepopřel.

Pokud nesmím něco říct, tak se o tom s vámi nebudu bavit. Takže logicky vaše slova nepopřu. Vy si můžete vymyslet konstrukci jakou chcete a já vám ji nepopřu, protože nejsem zbaven mlčenlivosti.

Takže rozhodnout musí soud a ty zvratky včera ve sněmovně tomu nepomůžou.

7 0
možnosti
Foto

J76a11n 81A60n64d87r98l49e

5. 5. 2021 11:12

ale ne, úplně by stačilo říci: na té schůzce se nic popsaného v článku na Seznamu neřešilo. tečka, hotovo... nic tajného nevyzrazeno, čest Hamáčka zachráněna a podepřena ctí důvěryhodných mužů...:-)

1 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně R^

1 0
možnosti
Foto

J24a86n 88A47n68d97r36l34e

5. 5. 2021 11:09

nejsem překvapen, přesto děkuju :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 475
  • Celková karma 16,38
  • Průměrná čtenost 808x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik