Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak třeba BIS vypátrá a Respekt v předstihu zveřejní propojení Zemana s Kremlem. Třeba konečně ukončí nekonečné Čapí hnízdo a dojde k soudu. Třeba parlamentní komise vypátrá Dezu v kauze Bečva. Třeba i soud rozhodne, že je Babiš ve střetu zájmů. ....ano, to se za iniciativy případných nových poříjnových vládců může stát. Srdce mnohých obzvláště zde zaplesají radostí a zadostiučiněním. Je mi to sice k smíchu, ale přesto bych tomu věřil spíše, než spekulaci pana Kroupy o Hamáčkovi. Vy opravdu věříte, že by byl Hamáček, vědom si informovanosti novinářů, schopen projednávat ututlání Vrbětic s rusáky? Proč?

3 1
možnosti

Právní stát už dlouho nejsme. V právním státě by se nemohlo stát, aby stát dotoval firmu premiéra ze státních peněz, v právním státě nelze tolerovat střet zájmů premiéra, v právním státě nemůže stát požadovat po podnikatelích a živnostnících, aby sbírali údaje o svých klientech, které pak mají nahlašovat státu, v právním státě po aférách, které se dostaly na veřejnost, by její aktéři nemohli sedět na svých postech, ale dávno by byli zalezlí v kanálech. To je především zapotřebí si přiznat. Tohle je chlív nebo svinčík, který vyhovuje těm všem pokleslým individuím od Zemana, Babiše, přes Hamáčka, Okamuru, Falmera a dalších. Chlív je zapotřebí vymést, svinčík uklidit. Jenom si nesmíme připustit, že s těmito zákeřnými individui lze vyjednávat, jak si hloupě myslí pan Bartoš.

6 1
možnosti
Foto

Já už nad nimi jen kroutím hlavou a ani se mi k tomu zatím nechce nic napsat. Cesta do pekla je dlážděná "dobrými" skutky. Vámi zmínění už vydláždili celou dálnici. Vám karma.

7 0
možnosti
Foto

Díky, také jsem to moc nerozváděl, Hamáček dle mě patří za mříže třeba kvůli zakázkám na roušky. Ale je to přesné, spousta voličů ANO, SPD a dalších se dole v diskuzi "rozvášnila", je to skoro zoufalé. A když vidím karmu u Paroubkova textu, chce se mi zvracet. No, co naděláme, že? Musíme doufat, že u voleb to dopadne co nejlépe.

5 0
možnosti
Foto

Karma, Zeman za velezradu, Hamáček za vlastizradu. Babiš z toho vyjde nejlépe, tam je to za "normální" kriminální čin, protože za hloupost se soudit nedá.

8 0
možnosti

Voda se vaří a bubla čím dál hlasitěji. Souhlas s Vaším blogem.

8 0
možnosti
Foto

Občas mám pocit, že peklo není dost veliké, když se podívám na naší polistopadovou politickou garnituru:-)

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti

Tak už víme, co nás čeká po volbách. S nepřítelem je třeba zamést, republiku si rozvracet nedáme. Potěš nás pán búh.

1 2
možnosti

Komunistum, exkomunistum, polokomunistum (socanum) se nesmi a neda verit .

6 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 38,06
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik