Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Blíží se volby a tak si myslím, že media připravují daleko silnější palivo, než dnešní menu.

13 0
možnosti
JP

Prý nás zachrání piráti = ještě je co vyrabovat? Asi už nás jen prodat do otroctví.

2 0
možnosti
JT

J84i76r40i 49T17i25c82h62y

4. 5. 2021 16:00

Vzpominam si, jak prokurator s bolsevicko-nacistickymi metodami propagandy, jakysi Schlitt (presny spelling si nepamatuji) obvinil prezidenta z velezrady za telefonicky hovor o nicem.

2 0
možnosti
Foto

Snad jsem Váš černý humor správně pochopil a s ním snad i značnou míru nadsázky. Nadsázky možná pro někoho až matoucí a zavádějící. Zradit i v situaci splečnosti rozkopané politiky na mraky (politiky v první řadě) je snadné a snadno rozpoznatelné, neboť nelze při každé aktuálně uskutčněné či uskutečňované zradě vyslechnout všechny občany a zjistit tak, zda to, co považovali dříve za zradu, je jim už fuk. Existuje společenská smlouva mezi občany-voliči a státem, která není-li vypovězena či změněna, platí.

0 1
možnosti
Foto

Možná teď i naši poslanci prohlásí čtyři hodiny jvzrušeného ednání v PS a (hádek) kolem tohoto "velezrádného" bodu za kamufláž. Fraška. . Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik