Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

S přibývajícím stářím se váš titulek blogu bude měnit....

0 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi... Možná, kdyby žil Váš otec, měl by jiný názor - ne ten "majnstrajmový," jako Vy... Proč n bychom za každou cenu měli věřit našim tajným sužbám, já jsem jim nevěřila (ani troch) tenkrát, za totality, nevěřím jim ani dnes. Pochybovat je lidské - jen církve vyžadují , ab "jejich ovečky" věřily. Jen naivové věří tomu co jmi dennodenně média předkládají. Prezidenta M.Z. jste si měla vyslechnou a nesoudit ho podle toho, co se o něm dozvíte z doslechu. Rv:-(

3 7
možnosti
KT

V přímém přenosu bych to nedala, ale přečetla jsem si část projevu a je to skutečně hnůj.

Přeci jen mi zdravý rozum, láska k domovině a slušné vychování nedovolí ctít takového zlovolného mstivého staříka, i když je to prezident.

8 0
možnosti
Foto

šikovná je tvoje segra, šikovný a srozumitelný blog. Hradní osazení neni moje parta a od začátku jsem nechápal, proč nejvyšší hradní pán v klidu neobjímal stromy na Vysočině, ale měl potřebu znovu kandidovat. To co je kolem něj, je už jen místní přirozený vývoj.

3 0
možnosti
Foto

Taky bych byla nejradši, kdyby Zeman objímal stromy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 435
  • Celková karma 29,03
  • Průměrná čtenost 1230x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik