Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vrbětice "udělali" profíci, to někdy vyžaduje delší čas na šetření. A některé věci se osvětlí např. až tehdy, kdy se archívu pana Putina (aj.) zmocní někdo zcela jiný. Manipulovat se dá nejlépe tam, kde se jedinec manipulovat dá, když neshání informace z nezávislejších zdrojů.

2 1
možnosti

Vrbětice, akt provedený ruskou armádou, složkou GRU přímo podřízenou Putinovi, je útok na svobodnou zemi, která je součástí Evropské unie, je to válečný akt vůči svobodné zemi, která za to, že se ozvala, je Ruskem prohlašována za nepřátele!

!!

1 0
možnosti

Chyba, BIS a vláda si nesdělují žádné podezření, vyšetřování bylo dokončeno, uzavřeno a viník nalezen. Jediný, kdo v tom hapruje, je shnilý brambor na Hradě.

2 1
možnosti

Vyšetřování bylo dokončeno v r. 2016 a verze cizího zavinění byla odmítnuta a obviněné osoby zbaveny viny. Zůstala jen verze samovznícení, která zůstává, protože se nedá nikdo obvinit. K této druhé verzi se obnovila opět verze cizího zavinění, která se šetří. Státní zástupce zatím nedal pokyn k vyšetřování teroristického činu pro nedostatek důkazů. Pochybuji, že útvary policie za sedm let na nic nepřišly. Vyšetřování bylo důsledné a žádné stopy tohoto druhu se nenašly a také nenajdou. Celá ta směšná fraška praskne. Bylo to účelově vytvořené, aby se mohl odmítnout Rosatom.

2 4
možnosti

Jsme obětí manipulace, resp. jejich pokusů. Jde o to zda si to případ od případu uvědomujeme a co jsme schopni s tím dělat.R^

4 1
možnosti

Ano! Rusáci s námi manilupují ve své desinformační hybridní válce! !!

0 0
možnosti

Rv Čtu Vás prvně.

Vycházím z toho, že žijeme ve virtuální realitě díky svému levičáckému sociálnímu inženýrství, žijeme v postfaktické době, kdy nám nezáleží na pravdě a úctě k druhému člověku.

Kladl jsem si otázku proč píšete, o co Vám jde. Dotýkáte se Vrbětic v duchu Miloše Zemana a jeho sovětských a ruských s-druhů. Zjištění BIS musí být zveřejněna, aby Putinovy tajné služby mohli svobodně kdekoliv pracovat.

Vynikající služba BIS neměla být nikdy zveřejněna! Ale co s vládci, kteří od doby premierování Mirka Topolánka nebrali závažné informace vážně!

Naše společnost je ovládána ruskou hybridní válkou. Naše společnost byla ovládána z trollí líhně v Petrohradu, nyní už pro ruskou hybridní válku pracuje velká řada českých vlastizrádců. Již dávno vymizelo z textů poznávací znamení v podobě komunistického ptydepe, které je stále součástí ruské propagandy v Rusku. Dnes je už pro tyto trollí texty typická jen zloba, nenávist, závist, pomluvy schopných, kvalitních politiků u nás i v Evropě, dehonestace Evropské unie, úsilí o vystoupení z EU, dehonestace NATO a vstřícnost vůči Rusku, Putinovi a jeho služebníkům, včetně služebníků v Česku.

Ano, jsme oběťmi permanentní ruské manipulace!

:-)

4 5
možnosti

Tak mám pocit že se snažíte také manipulovat. A ani o tom nevíte. Tudíž jste pravděpodobně také zmanipulovaný.

9 3
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Absolvent ČVUT, nyní penzista. Sleduje dění okolo sebe, rád si vyslechne jakékoli názory, nemá rád křivení skutečnosti, tedy ani cenzuru, i když se jí říká jakkoliv, např. politická korektnost, nebo předstírání, že nějaký problém neexistuje. Je patriot Prahy 6, podílí se na činnosti spolku Veleslavín - Vokovice k životu,  @VeleslavinVokovice.
Popisovat znovu tisíckrát omílané neetické chování politiků je ztráta času. Většina lidí to vidí, má již vlastní názor a v blogu o tom píše mnoho jiných. Potřebnější je upozorňovat na skutečné problémy, které zůstávají mimo pozornost čtenářů, protože veřejnosti jsou místo nich předkládány „zástupné“ pseudoproblémy, které upoutávají pozornost a pak se na ty skutečné zapomíná. Potřebné je upozorňovat i na falešně optimistické, neobjektivní informace které zamlčují, že realita je úplně jiná.
Nediskutuje pod blogy. Komentář nebo dotaz  pište na jiri.john@centrum.cz

Seznam rubrik