Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jistě imunologické jsou jen "zbytecní lempli". Kam se hrabiu na vás co vystudoval vysokou školu zivota a nastudoval jste si novinářské články o covidu.

Co dokázali ? Vždyť jim trvalo víc než půl roku než vymysleli vakcíny a to si ještě dovolili najít řešení kterého není dost okamžitě pro 7miliard lidí.

1 2
možnosti
MJ

Vakcíny vynalezly týmy odborníků ve firmách. S jakým úžasným nápadem kromě "všechno zavřít a všem roušky (nebo respirátory)" přišli za rok ti naši super experti na virus jako jsou Smejkal, Prymula atd.?

1 1
možnosti
PK

Proč bych odsuzoval imunologa, resp. jiného odborníka za to, že nám sdělí svůj názor? Do sklepa nezalezu a strach jsem si zažil dosti v období reálného socialismu a né , že bych byl stopro imunní.

Každá info k viru je dobrá a je jen na každém, jak se s ní porovná....

1 2
možnosti
LV

Fajn, tak proč jsou ostrakizování odborníci jako prof. Beran, Pirk, Žaloudík a další, právě za to, nám sdělují své názory?

Odpovím si sám - protože jsou to názory, které nekorespondují s linií, kterou reprezentují "oficiální imunulogové a odborníci", tedy strašáci formátu Dr. Hořejšího, Kubka, Konvalinky nebo toho pána z IKEMu, so předsedá MeSESu, a jehož jméno jsem zapomněl.

0 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik