Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I já vyčkávám, protože abych se stal pokusným králíkem, na to jsem už dost starej. Když, tak podle toho, co se osvědčí nejlépe.

2 0
možnosti
Foto

Ivo, tvou maminku dohoním věkově v červenci, ať jí zdraví slouží!!

1 0
možnosti
Foto

Jen na chvilku Horste, v září Tě zase předběhne ona ;-D Mnoho zdraví a sil i Tobě!!!

0 0
možnosti
Foto

Mám to trochu složitější. Obecně jsem nepřítelem antivaxu a nesouhlasím s různými biomatkami (apod.), které odmítají nechat očkovat svoje děti, protože zastávám názor, že očkování jako takové zbavilo nebo téměř zbavilo lidstvo smrtelných chorob, jako je například tetanus, pravé neštovice a podobně.

Pokud jde o očkování proti klasické chřipce, to jsem nikdy nepodstoupil, spoléhám na svoje tělo a jeho imunitní systém. Pravou chřipku jsem neměl už mnoho let, různé virózy tak jednou až dvakrát do roka a vždycky si s nimi můj organizmus dokázal úspěšně poradit.

Co se týká covidu, nedokážu stoprocentně říct, jestli jsem ho měl, test na protilátky jsem si udělal někdy v březnu (domácí sado-maso z krve;-D), výsledek negativní. Očkovat se nechám (první termín mám na příští pondělí) ze společensko pragmatických-důvodů:

1. Blbne se všude, nejen u nás nebo v Evropě a v proočkování populace spatřuji naději k návratu do normálnějšího stavu, v němž se člověk nebude muset nechat potupně testovat třeba při obyčejné návštěvě hospody;-D

2. Pro klid svého okolí v rodině, jsem z nich nejstarší a prostě o mě nebudou mít strach;-D

R^Ivovi karma za článek, jsme dospělí lidé (v drtivé většině nikoli epidemiologové, nýbrž laici), všichni bychom se měli rozhodovat podle svého selského rozumu a nenechat se zblbnout těmi kteří za každou cenu prosazují nebo naopak odmítají očkování.:-)

6 0
možnosti
Foto

Honzo, díky za obsáhlý příspěvek. Mám to podobně až na to, že pro to, abych se nechal očkovat zatím nevidím mnoho důvodů. Čímž to nikomu nerozmlouvám, moji matku (82 let) jsem do toho naopak i trošku tlačil, než mi bylo vysvětleno, proč to ještě nechce.

2 0
možnosti
JT

Ano, mohu se registrovat asi už týden, jak jsem zaznamenal. To, že to nehodlám učinit, vyvolává údiv okolí. Je zajímavé, co ten reálný kovidismus přináší, na jedné straně ty, kteří se chlubí, že už jsou píchnuti, ty, kteří předbíhají ve frontě. Pak jsou ti, kteří se očkovat nechtějí a raději takticky mlčí. Otázka je, zda je to mlčení moudré. Podle mne je dobře, že zaznívají odvážné hlasy z řad odborníků, které rozleptávají tu jednotnou linii a minimálně nutí některé z nás přemýšlet a pochybovat o tom, co je nám předkládáno.

2 0
možnosti
Foto

Cituji jeden z příspěvků imunologa Jiřího Šinkory, který hovoří za vše:

"A všem, kteří mi psali negativní zpětnou vazbu anebo mi nadávali - dělal jsem to z dobré vůle a zadarmo. Na rozdíl od tzv. uznávaných expertů, kteří se živí tím, že vysávají veřejné zdroje, pracuji pro drsný korporát, kde se neodpouští.

Všechno jsem to dělal ve volném čase. A pak na mě ještě ječí do telefonu zneuznaní experti . Užívejte jara.

P.S.: nikdo to nemusel číst, že .

P.P.S.: Kdybyste věděli, kdo všechno se dneska za vědce považuje ."

1 0
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu, že se blíží volby, tak je Andrej schopný za chvíli vyhlásit i možnost registrace batolat. Jen by mu měl někdo vysvětlit, že REGISTRACE před virem neochrání. :-)

3 0
možnosti
RS

Viděl jsem rozhovor s bývalým vědeckým šéfem z Pfaizeru. Dle nejen jeho slov je smrtnost na coronavirus vyšší než u chřipky od 70 let nahoru a nižší u mladších 70 let. Takže očkovat by se měli pouze ti starší a u těch mladších lepší aby nemoc prodělali, právě kvůli tomu, že by tím získali lepší paměťovou imunitu než po očkování. Žije už 10 let v Anglii a kdyby se měl povinně očkovat, raději z Anglie odjede.

Říkal mnoho velmi zajímavých informací, ale ty tady teď nebudu psát.

Vzpomínáte jak loni na jaře tehdejší zprávy o covidpasech prohlašovali jako dezinformace?

Jsou skutečností. Obávám se, aby se postupně mnohé další dezinformace nestálý skutečností. Viz např seriál Utopia z loňského roku.

3 0
možnosti
PC

Čím více lidí na (nejen!) očkování přistoupí, tím více se budeme dostávat pod tlak coronafašistů, tím více nás budou šikanovat. Za pochybné "výhody", jak nazývají naše běžná a ústavou daná lidská práva (!), velmi draze zaplatíme a svým potomkům připravíme velice těžkou, nezáviděníhodnou budoucnost.

Zatímco my jsme mohli být našim předkům vděčni za jejich snahu bojovat se zlem a za naši svobodu, naše děti nás budou jednou proklínat.

6 0
možnosti
Foto

Děti nemám, tak by mi to mohlo být i jedno, ale chci, abych se mohl na smrtelné posteli podívat do očí tomu, kdo se mnou bude až do konce – sobě samému. Vám R^

0 0
možnosti
Foto

Já můžu od ledna a ještě jsem nebyla. A teď mě možná někdo sežere.;-D

Jenže když si vezmu situaci (od odhadem prosince 2019 jsem se nenakazila, necítím se být ohrožená těžkým průběhem), očekávané přínosy (možnost vycestování, odpadnutí možnosti pozitivního testu, což znamená moji izolaci a karantény okolí i v případě chyby) a rizika (vakcíny jsou zcela nového typu, s jakým chybí plošnější a dlouhodobější zkušenosti), mám jasno.

1 0
možnosti
Foto

No přihlásil jsem se, ale čistě jen kvůli tomu abych mohl vycestovat. K ničemu jinému to očkování není. Teď mi jen vrtá v hlavě abych očkování neodnesl jako můj otec, kterého to skoro skolilo.

6 0
možnosti
Foto

Je to váš házor, očkování povinné není. Já už mám první injekci za sebou.

2 0
možnosti
Foto

I96v41o 81C63i28l18i95c10h

2. 5. 2021 21:52

V pořádku, nikomu to nerozmlouvám, pouze píšu můj pohled. Asi nejvíc mi na tom vadí ten nepřímý nátlak.

6 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.